Yapraklı Kuvars ile Hardware Birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 61_ELMACILAR_54 tarafından 9 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın yetkililer,

Supporta yazdığım sorunuma herhangi bir yorum yapılmadan foruma yazın diyerekten kestirip atılması çok garibime gitti fakat umuyorum ki burada bir yetkili, bir şekilde yardımcı olacaktır. Olay dün başıma geldi, BO3 birleştirmek için ihtiyacım olan hardware parçalarını birleştirmek için yüklü miktarda yapraklı kuvars topladım ve bunları harcamanın vakti geldiğini düşündüm. Oyunda olan anlamsız sorunlar sebebiyle geçen hafta Promethius lazerlerini birleştirip toplayamayan arkadaşlar olduğuna şahit olmuştum, bu sebeple temkinli olup tüm emeğimi tek seferde basmak yerine bir tane oluşturup sistemin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedim. Fakat karşıma çıkan şey beni şoke etti, bu planı sadece birkez kullanabilirsin yazıyordu. Ben o yapraklı kuvarsları ihtiyacım olan hardware malzemeleri için topladım, hiçbir şekilde uyarısı yapılmayan ve tek sefer olduğu belirtilmeyen birşeyi nasıl öngörebilirdim? Orada bir dünya boşluk varken, mikrotransitörün açıklamasını yazmaya üşenmezken yanına bu birleştirmenin tek seferlik olduğu yazılsaydı kötü mü olurdu? Bu sorularımın cevaplanmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Yarın chromin etkinliğinin son günü, o zamana kadar genel sunucu bakımı ile mi düzeltilir benim hesabıma özel birşey mi yapılır bilmiyorum ama bu durumun genel anlamda düzeltilmesi gerektiğini (yani o birleştirmeden faydalanma imkanımın sağlanması ve başka oyuncular için de birleştirmeden önce bunun belirtilmesi) düşünüyorum çünkü başka mağduriyetler de yaşanmıştır ve yaşanmaya da devam edicektir.

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum Kanalında çözebilceğiniz sorun içeirklerinde bu yönde durum sergilenmesi oldukça doğaldır.
    Oyunda yaşanan genel sorunlar sebebi ile Cuma gününden bu yana Birleştir bölümünde sorun yaşanmaktadır.
    Aslında bu yönde Forum Kanalımızda konu açsaydınız; gerekli bilgi size verilirdi. Belirtilen içerik yalnızca 1 defa birleştirilmektedir. Gereken duyuru da çok daha öncesinden yapılmıştır.
    Bu sebepten ötürü bu yönde bir mağduriyet bulunmamaktadır.

İçerik bilgisi eklentidedir:
    KategoriİsimMiktarGereksinimÜretilebilir
    TeknolojiBRB-2 (Savaş Tamir Robotu 2)13.950 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    TeknolojiBT-1 (Yanan İz)13.950 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    TeknolojiECB-1 (Patlayıcı Şarjlı Damla)14.650 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    TeknolojiNN-1 (NPC Atom Bombası)13.950 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    TeknolojiBS-2 (Kalkan Yüklemesi 2)13.950 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    TeknolojiEnerji Transferi1500 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    TeknolojiRoket İnce Ayarı1200 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    TeknolojiSavaş Tamir Robotu1400 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    TeknolojiKalkan Yüklemesi1400 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    TeknolojiZincirleme İmpuls1250 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    KaynakH-HP (Hibrit İşleyici)12.850 Yapraklı KuvarsBir kez
    KaynakH-MT (Mikrotransistörler)12.850 Yapraklı KuvarsBir kez
    KaynakH-NCO (Nano Kondansatörü)12.850 Yapraklı KuvarsBir kez
    KaynakH-PS (Prizmatik Yuva)11.450 Yapraklı KuvarsBir kez
    KaynakH-HFC (Yüksek Frekans Kablosu)1350 Yapraklı KuvarsBir kez
    KaynakH-NCA (Nano Çanta)1350 Yapraklı KuvarsBir kez
    CephaneDCR-25010550 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    CephaneEMP-0110550 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    CephaneK-300M10250 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    CephanePLD-810100 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    CephaneR-IC310300 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    CephaneSR-510700 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    KaynakAtlama Kuponu5300 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez
    P.E.T. TasarımıBorealis Berserker P.E.T. Tasarımı17.150 Yapraklı KuvarsBir kez
    Gemi TasarımıPoison Hecate110.700 Yapraklı KuvarsBir kez
    GemiHecate115.000 Yapraklı KuvarsBir kez
    KaynakMısır Şekeri250250 Yapraklı KuvarsBirden fazla kez

İyi Forumlar.

3. Ya hocam işim gücüm yok oyuna emek verdiğim yetmezmiş gibi birde forumlarda herşeyi incik cıncık incelemek zorunda mıyım ben? Oraya yani oyun arayüzündeki birleştirme penceresine tek sefer olduğunu belirten bir uyarı yazısı yazmak çok mu zor. Bir eksiklik hakkında yapılan tavsiyeyi ve isteği değerlendirmek bu kadar zor olmamalı. :) Neden bir kere olmasına karar verildiği de enteresan bir karar onu hiç sorgulamıyorum. :D Bu hayatta en nefret ettiğim şey en basit şeylerin yapılmaması ve sonrasında sağdan soldan buna bahaneler bulunması. Yazık gerçekten.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz içeriğin Merkez Ekip tarafından eklenmesi gerekmektedir. Forum Kanalında duyurular yapıldığından dolayı; oyun içerisi ile bağlantılıdır. Bu sebepten ötürü aslında Forum Kanalına bakmanız da gerekmektedir.

İyi Forumlar.