YAPTIGIMIZ PUSHING IHBARLARI NEDEN CIDDIYE ALINMIYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NEFRETIMSIN5 tarafından 28 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SAYIN ADMINLER BES GUN ONCE PUSHING IHBARINDA BULUNDUM IKI GEMI HAKKINDA MALISEF SUPPORT GEREKEN CEZAYI BU GEMILERE VERMEI BEN BUNUN NEDENINI OGRENMEK ISTIYORUM ; CEZA VERIRKEN TERCIHMI YAPILIYOR YOKSA KURALLAR HERKEZ ICIN ESIT SEKILDE UYGULANIYOR MU
    BU KONUDA GEREKLI ACIKLAMAYI YAPARSANIZ VE KONUYLA CIDDI BIR SEKILDE ILGILENIRSENIZ BIZIM BU OYUNDAKI ADALETE INAN CIMIZ DEVAM EDER AKSI HALDE FARKLI DUSUNCELERE KAPILMAKTAYIZ
    PUSHIG YAPTIKLARI YETMEZMIS GIBI BIR DE FACEDE KLAN SAYFALARINDA SEYIR DEFTERLERINI PAYLASMAKTAN BILE TEREDDUT ETMEMISLER ; BIZLERLE DALGA GECER GIBI
    ASAGIDA BEN DE AYNI RESIMLERI PAYLASIYORUM VE GEMI PROFIL BILGILERINI YOLLUYORUM

Adam kac tane gorev bitirmis bir gecede , baskalarinin hakkini yiyorlar , Boyle oyunculuk olmaz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Temmuz 2015
    ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

İlk olarak büyük harfle yazmak forum kuralları gereğince yasaktır.
    Supportta tekrardan yazınız ve GÖKMEN adminin dikkatine diye belirtiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.