Yaptığınız ayıp adminler..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve aresttr tarafından 25 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aresttr

aresttr User

burada konu açtım xxx yazam klan ismi yazmayayım az kurallara uyam yazının devamında uymayacağım..
    xxx klan oyuncuları tr2 serverında herkese chatten küfürler ediyorlar, sistematik olarak yapıyorlar. 4-5 oyuncu chatten yazmaya başlıyorlar ilkönce hakaret edip sonrada karşılarındaki savaştıkları oyunculara küfürler etmeye bşlıyorlar, chatteki moderatörlerinizde onlarıbanlamayıp onlara cevap verenleri banlıyor. Buradaki sizin iddaanız moderatörler görmemiştir, o sırada pc başında değildir vb..
    reportlanıyor ban yemiyorlar supporta yazılıyor umurunzda değil... çöpmü kaçıyor gözünüze diye sormuştum.. bazı oyuncuları koruyorsunuz, yaptıklarını görmezden geliyorsunuz yazınca itiraz ediyorsunuz herkese eşit davranıyoruz yazıyorsunuz...
    Bana yine içlerinden bir tanesi küfür etmişti oyun chatinden...

A........ yatıyorum ona mı kızıyorsun

(nokta yeri anlamayan yoktur ban yemeyem diye öyleyapıyorum) yazdığı yazı bu...
    bu sırada oyun chatinde moderatörünüz var bu sırada... banlamadı. görmedi, göremedi diye düşünelim, reportladım ( reportlayınca yazıyor o oyuncu yazdığım yazıyı reportlamıssın gülücük atıyor) onuda görmediniz.. Buraya konu açtım. yazdınızchatemüdahelede bulunmuyoruz ( support adminleriyle aynı ts de bulunmuyosunuz ya... veya o support adminlerinizhiç buraya bakmıyorlar zaten veya bu konuyu support adminlerine anlatamıyorsunuz)
    o Sırada bunu supporta zaten yazdım support cevapvermiş...
    verdiği cevap yasak masak demeyin banlayayım da demeyin. Admın ismini xx yapayım

Merhaba,

Destek birimimize attığınız mailden dolayı teşekkür ederiz.
    Gerekli işlemler tarafımızca yapılmıştır.

iyi oyunlar.

Saygılarımla,

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

bu yaızyı yazmış bana attığım bilette oyuncunun niki var, profil linki var. yazıyı yazdığı saat de var resimi çektimde atmadım ki atmaya gerek yok resim istiyorsunuz anlamı yok istemenizin zaten chat kayıtlarını siz log diyorsunuz görüyorsunuz..
    Şimdi Bu Admin arkadaşımıza normalde teşekkür edip iyi görevler dememiz lazım değilmi. sağolsun bir sorunumuz var ve sorunumuzla ilgilenmişler dememiz lazım AMA oyunuc o küfürleri yazan oyuncu banlı değil oyun chatinden yazı yazmaya devam ediyor.....
    Ben şimdi o support ADMİNİNE ne yazayım....
    Ban vermediğiniz oyuncuya nasıl ban verdik yazıyorsunuz..
    Buraya ben yazınıcada veya oyun chatinden yazınca bunları bana banatıyorsunuz.. Yazamzsın yazıyorsunuz... Bana yazılan o cümleleri sizlere karşı kullansam hesabımı kapatacaksınız..
    buradan gider yapmasını biliyor bazılarınız.. aklınca aga lık yapıyor bazılarınız dayılıkyapıyor...
    banlıyorsunuz yazınca da
    niye oyuncular arsında ayırımcılık yapıyorsunuz / bu yazıya şiddetle karşı çıkıyorsunuz\
    neşimdi bu.. bana support admini gereken cezayı verdik yazıyor da bu oyuncu hala banlı değil...
    Kaç defa yazdım ben sizlere bunu... bana yapmayın bunu diye . kaçıncı yapışınız ya...
    birinde 3 tane support admini ayrı ayrı ban verdim yazdı ben ban verdim şu anda yazdı osırada 4 tane farklı chat admini ayrı ayrı aynı oyuncu için ben şimdi banladım yazdı banlamadınız o oyuncuyu . Artemis dahil 3 tane support admini chate geldiniz en sonunda çıkan olaya sebeb o oyuncunun ban alması için kaç tane ban yedim sayısını bilmiyorum ,
    bundan önce yıne chat admini oyuncuyu banlamadan banladım yazdı . oyuncunun ban almadığını ispatladım chat admini beni banldı 8 defa ban attı bana artemis chate geldi o yazıda ban yok yazdı ban sebebi değil o yazı yazdın artemisşu anki sorun senin chat adminin ban vermediği oyuncuya ban verdim yazıyor sorun bu yazdım o yaızda ban sebebi yok yazdı bende Artemis oyazıda ban sebebi yoksa chate yazarım yazdım yazabilrsin yazdı . Bna ayzılırken benim ismimin olduğu yere artemis yazıp aynı yazıyı chateattım. bana ban sebebi yok yazan artemis chat banı vermedi chatten ıp ban attı... supportun verdiği cevap sen admine hakaret etmişssin ona sebeb ıp ban almışsın..
    niyeyapıyorsunuz bunları... ban vermediğiniz oyuncuya niye ban verdik yazıyorsunuz.. amacınız nedir...
    Niye oyuncular arasında ayırım yapıyorsunuz.... Sizin bu yaptıklarınıza sebeb kaçkişi bu oyunu bıraktı.... küçük olsun bizim olsun diyorsunuz... 3-5 tane kendinize yakın olan oyuncuyu korumak için yapmadığınız kalmadı... onları korumak için cezalar uyduruyrsunuz onların bu yaptıklarını ortaya çıkartanlara .
    Ayrıca koruduğunuz oyuncular bunlar milletin a... ba.... sülalesine küfür ediyorlar biri o küfürleri ediyor diğerleri alttan gülücük koyuyor. hiçmi utanmıyorsunuz bu küfürleri okurken.. sizde mi gülüyorsunuz onlarla beraber.... Bana arkadaşını söylesana kim olduğunu söyleyeyım... koruduklarınız bunlar... devam edin kendinize yakın 3-5 tane oyuncuyu korumaya....
    Bu şekilde yazdım ya tehtit edebilrsiniz hesaplarını kaptırzı diye.. cezalar uydurabilrsiniz hesaplarımı kapatmak için , diğer hesaplarıma yaptığınız gibi forum banları ıp banlar atabilrsiniz... ilk 20 içinde gemim vr oynamıyorum 1 seneyi geçti uri almıyoruım bir şey yapmıyorum duryor... diğer hesabımla oynuyorum bütün hesaplarım forumdan banlı ... sebebi yok....

⚪ŞahinBey⚪ bunu beğendi.
  2. Okyanus

Okyanus Guest

Selam,

Yönetim sistemizim tamamen adaletli ve eşit olup böyle suçlamaları hak etmemektedir.Sorun gerekli yerlere iletildiği sürece yapılması gereken yapılmaktadır.

Support ile yaptığınız görüşmeler gizli kalmalıdır.Bu tür sorunlarla support ilginemektedir.

Üslubunuzu düzeltmemeniz takdirinde uyarı vermek zorunda kalacağım.

Forum kurallarını ihlal ederek forum hesabı süreli kapatılan bir kullanıcı (hesabı süresiz kapanmamış), yeni bir forum hesabı alarak forumu kullanmaya devam edemez. Bu davranış ban cezasından kaçış olarak değerlendirilmekte ve sonradan açılan her hesap süresiz olarak kapatılmakta, ayrıca yönetici insiyatifine göre süreli ceza alan kullanıcının ana hesabının ceza süresi uzatılabilmektedir.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. haklısın kardeş sonuna kadar bu moderatörler çok komik adamlar...

4. CSOYLU

CSOYLU User

Ne varmış üslupta? Adam derdini anlatmaya çalışıyor. Sen git kumda oyna okyanus gelip milleti tehdit etme. Hakaret, küfür olmadığı sürece kimseyi banlayamazsın.

5. adam haklı büyük klanların oyuncuları ne kadar küfrederlerse etsinler ceza almıyorlar alırlarsada ceza süresi 1 saati geçmiyor adam gece küfrediyor sabah ban yiyor öğle oyuna girince banı kalkmış oluyor özellikle gece 12 den sonra herkes ana bacı sövüyor diğer oyuncular ban yememek için yeni hesap açıp chatten küfrediyor

6. MKS-705

MKS-705 User

2
    2 sene once bende böyle bir şey yaşadım bırkatım oyunu yeni girdim 1 hafta oldu ama hala aynı. 1 aya kalmaz gene bırakırım

7. hesap alım satım yapmadığım halde satılık yazdım diye 1 ay ban yedim ondan önce küfürden falan hiç ban yemişliğim olmadı sadece satılık kelimesini kullandım chatte aileme hakaret edenler rahat rahat takılıyorlar gülüyorlar hatta.

8. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

Tek bir cevap vereceğim sonrasında konuyu kapatacağım lakin bir deli kuyuya bir taş atmış 1000 akıllı çıkartamamış deyimi cuk diye oturmakta bu duruma.

Bizzat ben banladım o şahsı, hem de öyle böyle değil güzel bir süre ile ban aldı.
    Ancak bu konuyu açan kişinin içinde o kadar düşmanlık tohumu var ki, ban verilmedi dediği hesabın yan hesap olduğunu bile farkedemiyor. Lafa geldimi hepiniz eski oyuncusunuz, ancak bunu nedense düşünemiyorsunuz?

Ayrıca tekrar ve de SON KEZ BELİRTMEK İSTERİZ Kİ; Chat'te edilen küfürler çok ağır ailevi küfürler olmadığı sürece hiç bir hesap kapatılmaz. Her önümüze geleni de bir oyuncu istedi diye banlayamayız.
    O zaman sizleri de gelen şikayetler neticesinde banlayalım bakalım yine burada böyle diyebiliyor musunuz?
    Adım gibi eminim, bu sefer de suçsuz ban yedim diye ortalığı ayağa kaldırmaya teşebbüs edeceksiniz.

Kusura bakmayın sayın arestr ancak Bigpoint çatısı altında hiç kimsenin size yalan borcu yoktur.
    Size hakaret ettiğimi söylüyorsunuz ya 3 yıl önce. Ogün dediğimin bugün de hala arkasındayım. Okuduğunuzu iyi anlamadığınızı düşünüyorum. Bu da bir hakaret değildir.
    Okuduğunuzu anlamamanızın en önemli sebebi, olaylara ve ortamlara kaba bir tabir ile at gözlüğü ile bakmanızdan kaynaklanmaktadır.

Hesabım banlandı bana hakaret ettiler diye 3,5 yıldır bıkmadan usanmadan söylediğiniz hakaret bu olup, hesabınızın banlanması benden daha çncesine dayanmakta ve haklı bir ban olarak kayıtlara geçmiş bulunmaktadır.

Sizin istediğiniz olmuyor diye, Bu çatı altında çalışan hiç kimseye hakaretvari cümlelerle diğer oyuncuların gözünde itibarsızlaştırmanıza izin vermeyeceğimi bütün oyuncularımızın huzurunda belirtmek isterim.

Firmamızın bana verdiği yetkilere dayanarak bu tutumunuzu devam ettirmeniz durumunda, yine firmamızın kurallarının uygulanacağından şüpheniz olmasın.

Özetle, Chat içerisinde olan bir durumun cezası %90 chat cezası olarak verilmekte olup, %10 luk kesim çok istisnai durumları kapsamaktadır.

ayrıca @BlackFhatma GİŞ kurallarını bir okumanızı öneririm, anladığım kadarı ile okumamışsınız ancak burada ahkam kesmektesiniz.

Ne demişler "OKU"

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.