Geri bildirim yaptırım nerede

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve BOSSSSS tarafından 26 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BOSSSSS

BOSSSSS User

hani bundan sonra oyunda bot kullanan kısılere karşı yaptırım olacaktı etkınlıkte bot kullandılar birsürü modul elde ettıler o kadar şikayet ettik oyun yonetiminin sözleri paylaşımlarda söyledi şeyler hani nerede şimdi onların yaptıkları yanlarına + kaar olarak mı kalacak madem bir yaptırım söz konusu olmayacak ve gerekli cezalar verilmeyecekti bizde bot kullansaydık ozaman gelişim aşamasında olan bir hesabım var bir umut verdiniz bot kullanamazlar artık dedik etkınlık başladı botlar çogaldı etkinlik bitti kimse ceza almadı ben şimdi 1 tane bıle modul alamadıgım biten etkinlikte haksız kazanç elde edip bot sayesinde bir çok modul alan kısıler ile yola devam etsin oyun yönetimi veya yetkılıler benden kanıt istediniz supporta yazdıgım zaman haritalar bot dolu nasıl kanıt atacaktım size benden kanıt isteyene kadar 5 dakika oyuna girip haritaları gezseydiniz kanıtları kendiniz görseydiniz sizin kendi sisteminiz yok mu bunlar görmüyormusunuz oyuncular sizlere bir şikayette bulundugu zaman kanıt mı istiyorsunuz artık bu oyunun bunları gorup tespıt edecek bir sistemı yoksa ne anlamı var ozaman boyle buyuk bır platformda olmanızın bir ceza alacaklarını sanmıyorum anlaşılan elle kasılmak ve ılerlemek bu oyunda ımkansız bu mesajı okuyup aynı sorunları yaşayan arkadaşlar varsa benim gibi hakkınızı sizlerde savunun sonuç alamıyorsak bırakıp gitmeyi tercih ede biliriz bot kullananlar ıle mutlu mesut devam ede bılırler umarım bırdaha yapamayacakları sözleri verip diger oyuncu kesimlerini bir umut ıcıne sokmazlar

-=TorukMakto=- ve FyRo bunu beğendi.
  2. Bu etkinlikte kullanılan bot cezaları, yaklaşık bir 7-8 sene sonra verilir gibi geliyor bana. Ne de olsa kaç yıldır olan bot, bir anda banlanmaya hak kazanır oldu geçen ay. :rolleyes:
    Haydi en iyi ihtimalle, bir kaç gün içinde yani ban dalgası geldi diyelim.
    3 gün ban alacaklar, şeref puanları sıfırlanacak. Peki ya kastıkları 100lerce modül? Yaptıkları stabilizasyonlar? Bunlar geri alınabilecek mi?
    Sanmıyorum:(

Dontforgetme bunu beğendi.
  3. DadaLoLu.

DadaLoLu. User

boşuna yazma kardeşim kandırmaca herşey boşa hayal kurma öyle birşey olmayacak

4. Bu oyunla ilgili satılan ne kadar hile, bot ve program varsa hepsini oyunun kendi ekibi hazırlayıp el atından satıp gelir sağlıyorlar. Daha mantıklı bir açıklama yapabilen buyursun.

Sayfayı Paylaş