Yarasa uçuş düzeni almaya değer mi?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve PatatesKızartması tarafından 20 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu yarasa uçuş düzeni hala almaya değer mi?
    Burgu, Bariyer gibi uçuş düzenleri olmasına rağmen kullanılır mı?

Alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

2. yarasa uçuş düzenini burgu gelmeden önce kullanıyordum. % 8 npc damage % 8 npc tp desteği var. yüksek tecrübe veren yaratıklarda yaratık patlamadan yarasaya geçip tecrübe %8 fazla alıyorum. başka bir amaçla kullanmak avantajlı değil gibi geliyor hızı düşürdüğü için. galaksi kapıları ve görevlere etki etmiyor tp desteği bariyer ve kıdemli uçuş düzeni gibi değil. sonuç olarak olmasa da olur ama sadece cadılar bayramında geldiği için uridiumun varsa alıp envanterde bekletebilirsin.

3. ŞahFD

ŞahFD User

Almana gerek yok bence, burgu falan çıkmadan önce aslında çok faydali birşeydi.

Yarasa hızı düşürdüğü için aslında tek kullanıldığı yer(eskilerden) cubi gruplarıydı,

Fakat burgu geldikten sonra herhangi bir anlamı kalmadı

Yinede yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, yüksek tp veren canavarları keserken, eğer daha fazla tp gelsin istiyrsan, patlamaya yakın yarasayı seçip, belki bu şekilde kullanabilirsin,

onun dışında bir avantajı yok.

.Paradoks. ve PatatesKızartması bunu beğendi.
  4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlarıma teşekkürler. arkadaşlarımın cevabına ek olarak
    upload_2019-10-21_2-9-51.png

upload_2019-10-21_2-10-20.png

Şahsen burgu taraftarıyım. Kapılarda Kasılmalarda genellikle ya Güve uçuş düzeni veya burgu Oluşumu kullanırım.

Yarasa benim gibi koleksiyoncular için iyidir. alırım kenarda dursun derim .

İyi forumlar

Ekli Dosyalar:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ekim 2019
    ŞahFD ve PatatesKızartması bunu beğendi.
  5. Sanırım bende diğer cadılar bayramına almam gerekecek. Sadece cadılar bayramında satılmasından kendine çekti beni ama sanırım uridium'u ondan daha iyi harcayacağım yerler var. Konuyu kitleyebilirsiniz.

6. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.