YARASA UÇUŞ DÜZENİ RAMAZAN BAYRAMINDA ÇIKSIN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SEZGİN_BEY tarafından 1 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

RAMAZAN BAYRAMINDA YARASA UÇUŞ DÜZENİ ÇIKSINMI

Anketin kapanma tarihi 28 Temmuz 2014.
  1. EVET MUTLAKA ÇIKSIN

85,2%
  2. HAYIR GEREK YOK

14,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bildiğiniz gibi yarasa uçuş düzeni ne zamandır beri çıkmıyor..sadece özel günlerde çıkıyor..ama ne özel günse gelmek bilmedi. yılbaşı, paskalya, sevgililer günü falan hiç çıkmadı..şimdi benim teklifim ramazan bayramımızda çıksın diyorum bizim için en kutsal ve en özel günlerden birtanesilütfen destek verelim
    YARASA UÇUŞ DÜZENİ
    Alınabilirlik : 125.000 uridium
    Etki : Yarasa uçuş düzeni NPC'lere verilen hasarı %8 artırır ve sana %8 daha fazla tecrübe puanı verir . Ancak hızını %15 düşürür

2. -onur5000-

-onur5000- User

Yarasa uçuş düzeni için birçok konu açıldı ve eylül ayında cadılar bayramında çıkmakta zaten şimdi çıkaracaklarını düşünmüyorum ama ben destek vereyim genede

3. bende bekliom eylule az kaldı D:

4. aynn bekliyom bende uri hazır sayılır

5. wala 25k uri hazır 100k kascam :D
    ramazanda çıkarsa cadılar çıkmaz bende almam cadılar allım D: az kaldı

6. geçen cadılar bayramındada çıkmadı hiç değilse bizim bayramımızda çıksında rahat kasılalım

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bekleyeni çok bende cadılar bayramında şans eseri almıştım alamayanlar için çıksın iyi olur.

İyi forumlar

8. Tam destek veriyorum.Tr serverlerinde ramazanda çıkmalı. Sanki cadılar bayramı bizim bayramımız.Ramazanla ilgilide hiçbir şey yapıcaklarını zannetmiyorum.

9. valla çıkmasını dört gözle bekliyoruz.sayın modlar.lütfen yetkililere baskı yapın..

10. Tom_Cat

Tom_Cat User

Çok iyi bir uçuş düzeni,kötü tarafı senede 1 kere çıkması.çıktığı zaman kaçırmayın derim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.