Yarasa?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar benim 4 hangarım var Goli,ageis,Sperhead,Vega
    33 argeyim 34 olucam yakında
    10 iris hepsi 10 seviye
    21 lf4 var
    pet var
    10 tane radar protokolu 3
    2 tane yakıt protokolu 3
    duşman bulucu 3
    kami 3
    hammedde 3
    oto yağma 2
    kombo 2
    diroit ucuş düzenlerinden
    kalp.güve,elmas,yıldız,ok,kalkan var
    5 havoc var
    başka bilgii isterseniz soylerim asıl sorum şu yarasa ucuz düzeni almalımıyım yoksa başka birşey mi yapıyım işime yarar mı acaba ? yarasa teşekkür ederim.

2. Merhaba ,

Yarasa düzeni NPC'lere karşı vuruşu %8 arttırır ayrıca %8 oranında daha fazla TP puanı almanızı sağlar.

Fakat belli zamanlarda ( Cadılar Bayramı v.b. ) çıkmaktadır.

İyi forumlar.

3. biliyorum modum ozelliklerini ayrıca %15 hız duşuruyor 31 ekimde cıkıcak inş almalımıyım acaba _

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence kasılmak adına + olacaktır bende var ve çok kullanışlı diyebilirim alın bulunsun sonra almadım diye pişman olmayın.

5. teşekkür ederim modum

6. yarasa al işini görür kasılırken falan.

7. takemyhard

takemyhard User

fiyatları
    fiyatları aynımı acaba bilginiz varmı...100.000 ayırsak yetermi??..

8. fiyat gecen sene 125 bindi değişiceni sanmıyorum aynı olur bende beklıyorum 31 ekimi alıcam..

9. Yarasa özellikle tek başına Cubikon kesimlerinde çok yararlı olur , bu gemiye bence Zeta yap ödülleri de harcama 2 Zeta yapsan zaten Yarasa alacak Uridium'un olur .

10. Bariyerden kat kat daha iyi al bence :)

11. yarasa alıcam ama şimdi kıskaç alsam mı diyorum yarasa zamanındada yarasayı alırım. yarasayı aldıgım zaman kıskaçı kullanırmıyım. bilmiyorum o zaman kıskaç pasif kalırmı acaba ?

12. bnce 125k uri çek. kalsın. yarasa çıktıgı zaman direk alırsın. 31 ekim diyorlar. bariyer alırsan kullanmazsın gibime geliyor.

13. yok barıyer değil zaten uri sıkıntım yok indirim pakatimde var. kıskaç aldım bariyer almam zaten onun yerine yarasa alıcam 31 ekimde.

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  14. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Yarasa droid tasarımını tavsiye ederim kasılmanıza yardımcı olur ama bariyer uçuş düzeninde kasılırken aldığınız darbeler sonucunda dp niz çabuk inmektedir.

Keyifli Forumlar

15. teşekkü ederim konu kilitlene bilir. sağolun arkadaşlar

16. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.