yaratik argesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Vurdumduymaz tarafından 26 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar merhaba benim Gemim 50 arge kutu savaş şeklinde dizilmiş ben genelde kasilan birisiyim yaratik kutu yaratik savaş argesi dizsem yaratıklarda ne kadar fark eder örneğin 70k vuran bir gemi yaratik argesin nde kac k vurur

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Eğer Şu an Kelle Avcısı I ve Kelle Avcısı II yapılı ise gemilere ne kadar hasar veriyorsanız. Yaratık argesi ile de aynı hasarı verirsiniz.

Tabii Arkadaşların fikirleri de önemli Bakalım ne fikirler sunacaklar.

iyi forumlar.

3. kelle avcısı 1 ve ikili basılı komple savaş geri kalan kutu argesi şeklinde dizili suan gemilere 70 k vurursam yaratik argesinde Ne kadar vururum bunu bilmek isterim yaratik argesi çok etki ederse kasilan biri olduğum icin kutu yaratik şeklinde yapacağım teşekkür ederim

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Yaratık argesi (Uzaylı Avcısı 5/5) size fazladan %12 hasar artışı sağlar. Aynı şekilde Kelle Avcısı 1/2 de toplamda fazladan %12 hasar vermenizi sağlar. Dolayısıyla oyunculara 70k vuruyorsanız, yaratıklara da 70k vurursunuz.

İyi forumlar.

5. teşekkür ederim diğer arkadaşlarımınsa yanıtlarını bekliyorum

6. KuzuRyuSen

KuzuRyuSen User

Farklı nasıl bir yanıt bekliyorsun anlamadım ama, Kelle Avcısı 1 ve 2 ile oyuncu gemilerine toplamda %12 ek hasar verirsin, şu an oyuncu gemilerine 70k vuruyorsan, bu %12 dahil edilmiş halidir. Eğer yaratık argesi dizersen bu sefer de uzaylı gemilerine %12 ek hasar verirsin, zaten %12 ek hasarın dahil edilmiş halini biliyorsun, 70k. Yani yaratıklara 70k vurursun. %12 düşürelim sonuç; oyuncu gemilere 61.600, uzaylı gemilere 70k hasar.

7. teşekkür ederim

8. helebidur2

helebidur2 User

valla bişey diyecem ayıp olur.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Mart 2018
  9. ** var :) hadi **

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Mart 2018
  10. KANUN

KANUN Guest

Karşılıklı Atışmayınız. Mesajlarınız düzeltilmiştir.

11. konu kilit

12. helebidur2

helebidur2 User

ne kilidi .yaratık argesi demek o dizilimi bot ta kullanmak demek tir.o dizlimi yapınca gemiyi de bota atınca gemi özellikleri hiç durmadan açık kalıyo.bu kadar cahil olmayın.

13. Bu arkadaş nediyor birisi açıklasın :D

14. Ben anlamadım dediğinden sanırım hasta boşverin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.