Yaratık Ödülleri Katlayıcı Paketi XL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Forum.Hesabım tarafından 10 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikir hakkında ki düşünceleriniz?

1. Olmalı

oy sayısı 59
    83,1%
  2. Olmamalı

oy sayısı 5
    7,0%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 7
    9,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

%100ü çok buldum. %25 iyidir. Birde bo2si olursa %25ten %50olur.

Keyifli Forumlar

2. Fiyatını yükseltmemi isteyin ama yüzdesini düşürmemi istemeyin benden, düşürmem :)
    Oyun günden güne gelişiyor ve zorlaşıyor. Fakat ne gariptir ki Darkorbit ekibi 8 senedir herhangi bir değişiklik yapmadı yaratık ödüllerin de. Bakıyorum ki değişiklik yapacağa da benzemiyorlar. Ben de böyle bir çözüm buldum ama para vererek aldığımız bu paket'te %100 fazla bir miktar değildir ki Tecrübe Puanı-Şeref Puanı-LOW ve Galaksi Kapıları dahil değil! Bir kez daha gözden geçirminizi rica edeceğim.

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Tek başına günde 30boss tallon, 40boss lordakium kesen biri olarak, bu sayede kasacağım kredi ile açık arttırmayı alt üst edeceğimi belirtmek isterim. sürekli kapı yapan biriside kredilerini biriktirip açık arttırmada faiş fiyatlara item alımını doğuracaktır. %100 oran çok fazla diyorum. Yeterince fazla olan item fiyatları dahada artar.

Keyifli Forumlar

4. Madem ki her oyuncuyu düşünerek bir şey yapılmak isteniyor o halde yaratıkların ödülleri Avantaj Paketi olmadan direkt arttırılsın. Böylelikle herkes mutlu olur.

Darkorbit farkında değil mi 8 senedir aynı olan yaratık ödüllerinin? Günden güne yenilik çıkarmak iyi hoş fakat bu yenilikler sadece para ile oynayanları değil, tüm oyuncuları kapsamalı.

Full LF-3, 8 İris döneminde Kristallon 128 uridium verirken, Full LF-4, Havoc/Hercules, Ar-Ge, Öğe Geliştirme döneminde de Kristallon'un 128 uridium vermesi mantıklı mı?

Full bir oyuncuyu düşünelim ;

Toplamda sizin kastığınız Kredi günlük 300 milyon oluyor bu paketle. Sizin alışverişte ki gayeniz LF-3 olamaz, İris olamaz, Hız-Kalkan Jeneratörü hiç olamaz. Sizin alacağınız 2 alternatif vardır. Bunlar ; Kamuflaj CPU ve Güçlendirici. Güçsüz bir oyuncunun da tek gayesi LF-3 almak, İris almak, Hız-Kalkan Jeneratörü almaktır. Bu durumda güçlüler yine güçlülerle. Güçsüzler yine güçsüzlerle kapışmış olacak.

Umarım anlatabilmişimdir.

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  5. rGn

rGn User

bu son hali güzel olmuş :) gg kapılarında içeride ki npcler 2 katı verse dahi, genel kapı ödüllerini kapsamaması olur yani çok irdelemeden bu hali güzel.

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Mevcut Yetenek Ağacı sisteminde bu argelere yönelerek gerekli kasılmayı yapabilirsiniz. Siz yetenek ağacında anlık stratejinize uygun yol çizebilirsiniz. Sizin mantalitenizde ödüllerin azalması bile gerekir. Neden mi ? Gemiler 3bin vururken de 128 alıyorduk şimdi 10bin vurabiliyor yine 128, maliyet azalmışken uriler neden artsın ?

Keyifli Forumlar

7. :) çok ilginç bir bakış açısı modum , lakin 10k vurmak için yeterince maliyet yapılmış oluyor(lf4 çıkarma ,seviye basma ,uçuş düzeni alma vb.) ek olarak giden mermi sayısı bildiğim kadarıyla lazer sayısına eşit yani 35 tane dersek her salvoda harcıyacağı mermi eskiden 31 olduğundan daha fazla olucaktırki bunun içine vuruşu artırmak için eklenen argeler,havoc vb. durumlar varken maliyet nasıl azalmış merak ettim şimdi :D

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

papatya fm mizin bakis acisi hep farkli farkettim:) eskiden ceke ceke kris kesene simdi kolayca saat basina pek cok kris kesebilir getiriside fazla olur ,gucluyum normal harita artik benim icin kolay ben kolayi sevmem diyenede uber harita ideal.hersey icin bir denge ve cozum uretilmis ... hep dedigim gibi once buglar cozulsun sonra duzen geri gelicektir.

9. natali05

natali05 User

ya bırakın bunları oyuna girilmiyo siz hayal kuruyorsunuz oyunu adam gibi yapsınlar biz donmadan takılmadan oynayalım yeter bize

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Siz full lf3 ve bo2 + 8irisle oyun oynayacağınıza söz verin bende fikri desteklim ? Eskiden full+full demek full lf3 ve 8iris demekti. İstesekte istemesekte biriken uriler zaten hep olacak bunlar eskiden kapıya atılırdı şimdi ister kapıya, ister kutuya ister 9-10. diroite isterseniz geliştirmeye gidecek. Eskiden bu kadar etkinlik yokken şimdi heryer etkinlik dolu. Ayrıca oyunda paladium gibi bir sistem varken kapıya zaten maliyet oluşmuyor ? Bu durumda kapı için maliyet neredeyse sıfırlanmış duruma geliyor ? O kadar kapı seçeneği var ki, 45 parça lamda yı açabilirsiniz. Eskiden ve şuanda hala alpha beta gamma aynı havuzdan parça alıyor. Arge havoc lf4 geliştirmeleri yapmayabilirsiniz. Ama birikecek malzemeniz olduğundan arge veya diğerleri ister istemez yol alıyor. Bu yüzden maliyet az. Oyunda bazı şeyler kolay klay elde edilirse zaten ne anlamı var oyunun herkese versinler full gemi oynayıp dursunlar. içiçe açı uçuş düzeni %50 roket ahsarını arttırıyor. Giyin leonovu, gidin eski ahritaya ne akdar az maliyet oluştuğunu nasıl azaldığını görün. Şimdi bana gelipte içiçe açı düzeni için 75bin uridium veriyoz ama diyeceksiniz, bende size full lf3 olmak içinde uridium bayılıyorsunuz zatne diyeceğim.

Keyifli Forumlar

11. Yahu siz olaya neden güçlü tarafından bakıyorsunuz modum? O zamanlar da herkes eşitti, herkes 3 bin vuruyordu. Peki şimdi? Ar-Ge yapan var yapamayan var, LF-4 bulan var bulamayan var, Öğe geliştirme yapan var yapamayan var, 9-10. diroiti alan var alamayan var, havoc bulan var bulamayan var. Sizin bu konuşmalarınızdan fikri iletmeyeceğinizi anladım, çünkü sizin tarafınızda işler nasıl dönüyor çok iyi biliyorum. Siz bu konuyu bir de adminlerinizle görüşün isterseniz bu da benden size bir ÜYE tavsiyesi.

12. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Full lf3 olan var olamayan var diyim de bütün üyelerin lf3 olamadığını size söyliyeyim. Bu konular benim siteğim doğrultusunda iletilmiyor ben fikrimi belirttim, hoşuma gitmediğimi söyledim, siz yinede gerekli desteği adil şekilde alırsanız ( burada kastım yan hesaplar açarak destek sağlamamanız yönünde) elbet iletilecektir.

Keyifli Forumlar

13. modum şimdi uzun uzun anlatırdım lakin çok uzun olur diye kısa yazıcam :D eskiden full+full kaç ayda olunuyordu şimdi full+full kaç yılda olunuyor , çok güzel bir soru değilmi.urileri dağıtacak çok seçenek var artık buda demek oluyorki hepsi için daha fazla uri gerekmekte doğal olarakda maliyet daha fazla . pala avantajlı , elinle günde 12 saat pala toplayan varsa tabi . pet olayı diyorsanızda petin düzgün bişi olması için 600-700k uride ona harcamak gerekiyor.yani şu açıdan bakınca maliyet sıfırın altına bile düşmüş bence :) ama hangi taraf için .

benim gemimde bir eksiğim yok çok şükür lakin bu öneri ile yaratık kesmenin önemi dahada artacak ve x,y,z gibi uzayan illegal durumların bir nebzede önüne geçilmiş olucak . ben full oyuncu sayısının artmasına karşı değilim , çalışan kişi her türlü hakediyodur onu .zaten o kişileride desteklemek lazım ,yan gelip yatan ama gemisi çalışanların fullenmesine karşıyım sadece . ben böyle düşündüğüm içinde konuyu destekliyorum(%100 olmasa bile min. %50 şart)

son olarak 24 oy kullanılmış sadece 1 tane hayır var , oda sizin oyunuzdur diye tahmin ediyorum modum.diğer arkadaşlarda konuyu yorumlar ve oylarlarsa iyi olur

14. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bir pazar günü, x3te full +full olunuyordu :) Oyun belirli bir yerden sonra tıkanınca banelleşti ve artık yenilikler olması gerekti. Birşeye kolay ulaşmak onu basit kılar.

Bende fikri desteklediğimi ancak bu yüzdenin fazla olduğüunu söyledim. Ayrıca oy kullanmıyorum, ne + ne - hiç bir şekilde prensibim gereği böyle bir destek sağlamıyorum.

Keyifli Forumlar

15. sahane bi fikir umarım karsılıgını alırız:)

16. Merhaba ;

Bence konu güncelliğini korumalı :)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  17. Diğer konuya da destek vermiştim o desteğimi burdada sürdürdüğümü belirtirim çünkü olması gereken bu. Zaten arkadaşlarda belirtmişler oyun zor artık ve yeni çıkan herşeyle daha da zorlaştırılıyor. Evet bende zor olanı severim ne kadar ulaşılmazsa bişey o kadar değerlidir fakat burada full bi gemi yapmak zor değil imkansızdır. tabi illegal yollara başvurmadıysa kullanıcı veya bir araba fiyatı kadar meblayı oyuna yatırmadığı sürece burada biraz kolaylaştırmaya gidilmeli. Bu illegal yola başvuranları en güzel caydırıcı yöntem olacaktır. Darkorbit 2008 den beridir illegal program kullanan hesapları banlıyor ve şuan itibariylede hala banlamaya devam ediyor. Artık vardığım nokta şudur ki bu banlamalar çözüm değil çünkü adamın 1 yılda yapamadığını bot 2-3 haftada yapıyor Darkorbit birini banlıyor adam 3 yeni üyelik açıyor ve bu banlamalar bitmiyor bitmeyecekte çünkü oyuna yeni başlayan biri kasılamıyor son çare olarakta hileye yöneliyor veya yönlendiriliyor(Evet bu teşviktir ve bunu oyun bizzat kendisi farkında olarak veya olmayarak yapıyor). Eskiden klan faktörü vardı oda artık kısıtlandı nedeni yine bişeyleri istismar edilmesi evet belki tek seçenek budur gibi görülebilir ama darkorbitin hileyi önleyici olarak yaptığı tüm eylemler zaten oyun zorlaştığı için kasılamayan mütevazı oyuncusunun zararına olmuştur. Bot taramaları yapılır oyun kasar adamın oyuna vakit harcadığı 2-3 saatine denk gelir yine kaybeden bu adam olur. bazıları klan kredisini satar yine olan kendi halinde oynayan oyuncuya olur. botlar kutu toplamasın diye uridyum azaltılır yine katlayıcı alıp eliyle kutu toplayan arkadaşımız mağdur olur evet kimse bunları zorla satmıyor ama bu gerçeği değiştirmez bu kişi mağdur oluyor bot kullanıcısı kadar Darkorbit yönetimide yapmış olduğu eylemlerle bu kişinin hakkını yiyiyor. Kimse bunları inkar edemez gerçekler bunlar artık Darkorbitin bu oyuncuyuda düşünmesi lazım yoksa 1-2 ay içinde bu oyuncuyu kaybediyor ya bot hileye teşvik ediliyor yada başka bir oyun arayışına gidiliyor. Bunlar benim şahsi düşüncelerimdir desteklenir desteklenmez ben bu oyunu 6-7 yıldır oynuyorum ve gördüğüm manzara budur. Saygılarımla.

18. Diğer konunun olmasını tercih ederim.

Yaratık uridiumlarının %25 veya %50 oranında artması gerekiyor.

Buda parayla olmasın artık değil mi ?

Hr şey parayla olursa oyunun ne zevki kaldı ...

19. çok güzel bir düşünce x-7 haritalarında full oyuncuda olur ama indirim ve katlayıcı paketlerinde olduğu gibi bununda 1 haftalık alma olursa daha iyi olur çok kişi faydalanır.Nakit veya kredi kartı yerine mobilden alma olanağıda artmış olur :)....sn görevli bu paket satın alma bölümüne ne zaman düşecek bilgi verirseniz sevinirim ....

Son düzenlenen: 9 Mart 2015
  20. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

güzel fikir tüm Arkadaşların yazdığı gibi ....

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.