Yaratık Soğuması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EbuTheLegend tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar merhaba yaratıkların verdiği uri baya bir azaldı şuan bir kristallin 6 uri veriyor ne kadar süre afk kalırsam normal haline döner bilgisi olan varmı

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Soğumanın geçmesi için gereken süre net olarak bilinmemektedir. 1 gün yaratık kesmediğiniz takdirde hesabınızın soğumadan çıkacağını tahmin ediyorum.

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  3. kanka ben çok takılıyorum oyunda bi süreden sonra azalıyor. 2-3 saat çıkınca düzeliyor heralde çünkü 4 saatten fazla uyumuyorum xD

4. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

bu azalma bir beni bulmadı kaç saat oynuyorsunuz günlük (hafta içi 6-7saat haftasonu 12saatten fazla oynuyorum)

5. KeNBLoCK

KeNBLoCK User

yaratıkta soğuma nedir yaw allah aşkına biz uri kasacak diye uriyi azaltıyorlar adminler bunu sebebi nedir yaw çok sıkıldım oyunu soğutuyorsunuz kimsede oyunda kalmıyor bıktım ya

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Normal bir oyuncu iseniz azalan getiri özelliğine takılmanız düşük ihtimaldir. İlgili konuya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Luminous ve kasap5127 bunu beğendi.
  7. Bana kalırsa soğuma kapanmalı zaten lag dan 2 3 saat şanslıysak oynaya biliyoruz gemi 3 saaten sonra soğumaya girior günlük ortalama 30k kasabiliyorum eskiden capital kovalar dım lag dan yapamaz oldum. Bana kalırsa kısa süre soğumayı kapayın 1 hafta kadar

8. hocam çok güzel gönderme lakin normal oyuncu olmanın şartları nelerdir :D

9. Soğuma olayı bence de saçma ama ben daha hiç takılmadım yaklaşık dün 6-7 saat görev yaparken 5-2 deydim ama hiç öyle bir durum olmadı