Yaratık uyutup kesmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EsKiSeHr tarafından 3 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EsKiSeHr

EsKiSeHr User

Merhaba zor yaratıkları uyutarak kesmenin herhangi bir cezası varmı acaba bunu öğrenmek istiyorum ?

2. NoName45_

NoName45_ User

Öğrenmiş olduğum bilgiyi eskiden öğrendiğimi öncelikle belirtmek isterim. (Yani bir değişiklik olduysa ya da yanlış bilgiyse modumun düzeltmesini rica ederim.)

Yaratığı uyutmakta bir nevi oyundaki bug'ı kullanmak sayılıyordu, yani bu yüzden cezai işlem uygulanabilir diye biliyorum.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Oyunun bir özelliği olduğu için hiçbir cezası yok :) ben Attend görevlerini hep yaratıkları uyutarak yaptım ve herkes öyle yapıyor :p

4. Hayır yok.

Eskiden kristallonları uyutmak için portaldan atlayıp gelirdik :D :D :D

Ne günlerdi be ;)

Birde yanlış hatırlamıyorsam dönerek kesince hiç vurmuyordu :D

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  5. ooohhoooo, amma da eskiye gittin sen ha :)
    bu arada, cevap verelim soruya. Hayır, dondurarak kesmenin bir cezası bulunmamaktadır.

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Hayır bir cezası bulunmamaktadır. İstediğiniz şekilde yaratığı kesebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. tryhardD

tryhardD User

Yalnız bu düşünceyle century falconu da uyutmanın bir sakıncasının olmaması gerekiyor ama bildiğim kadarıyla yasak?

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Belirttiğiniz durum bu zamandan çok önce raporlanmıştır ve Century Falcon'u uyutma sorunu düzeltilmiştir. Ayrıca yaratıkları taktikle ve sürekli olarak uyutmak ban sebebidir. Atend npcsinin uyuma özelliği ise vuruş menzili kaynaklı bir durumdur.

İyi forumlar.

9. EsKiSeHr

EsKiSeHr User

Teşekkür ederim cevaplarınız için Attendi uyutarak kesiyorumda sonra herhangi banla karşılaşmamak için kendimizi güvenceye alalım konu kilitlenebilir modum teşekkürler :)

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Rica ederim, konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.