Yaratıklar tuhaf davranıyor :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve General*Bey tarafından 28 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba x5te kasılmayı seven birisi olarak fark ettim ki sibelonitler bizi canları isteyince takip ediyor,lordakiiumların içinden lordakialar çıkıyor. bu ne zaman eklendi ve hep böyle mi kalacak merak ediyorum ?

2. Merhaba,

Oyunda ufak çaplı değişiklikler olmuştur.
    Dilerseniz buradan konuyla ilgili inceleme yapabilirsiniz.
    Kısa bir süre önce eklendi yeni bir değişimdir.

İyi forumlar..

3. Mcqeen

Mcqeen User

Yaratıklara yeni güncelleme geldi. :D

4. Yaratıklara tuhaf da oyunda ayni sekilde oldu :DD oyunda o kadar sorun varken ugrasdiklari islere bak :))

5. Akdeniz modum ,
    anladım ancak yaratıkların etrafımızda toplanmaması gerçekten sorun oluyor kami atıyorum sibelonit beyin keyfi yüzünden ordan gelen uriyi alamıyorum :p şaka bir yana bu güncellemenin detaylı bir açıklaması var mı ? hangi yaratıklarda ne gibi değişklikler oldu bilmek isterim.

6. Alman forumunda bile bazı modlar bilgimiz yok yazmış açılan konularda. sadece yönetimin haberi var heralde kafalarına göre takılıyorlar beyinsizler:)

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Bu konu hakkında şuanlık paylaşım olmayacak fakat burada duyurulan bi konu var ona bakarsanız biraz daha aydınlanabilirsiniz.

Buradan.

Keyifli Forumlar.

8. neyse yapacak birşey yok oynayarak öğreneceğiz demekki :)
    teşekkürler modlarım konu kilitlenebilir

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Anlayışınız için teşekkür ederim isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.