Bug / Oyun hatasi Yaratıklar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mmokoruyucu13 tarafından 8 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminim cubikon hariç tüm yaratıklar buga düşüyor supporta bildirdim ama video istedi video programım yok burdan anlatayımı.

2. Bazen saldıramıyorlar onumu diyorsun?

3. Evet tüm yaratıkalarda denedim nasıl yapıldığını buldum.

4. Ben 2 yıl önce nasıl uyutulur diye taktik geliştirdim uber kristallonları bile böyle kestim :D Oyunun özelliği böyle şansımıza oluyor dedim sonradan oyun açığı olduğunu öğrendim ama düzeltmiyorlarda.

5. Bence bunların hepsi bilinçli olarak yapılıyor tuzak olabilir oyuncu banlamak için tıklamalarda öle şuan hepsi rapor ediliyor yakında banlama olabilrir :)

6. Oto kutu toplayanları her hafta düzenli tespit edip banlıyorlardı şimdi azaldı galiba.

Npcler için banlayacaklarını sanmam yıllardır düzeltmiyorlar şimdi gelip banlayamazlar.

7. dikduran1

dikduran1 User

videosunu çekip yolladıklarımız banlanmıyor. mübarek kendileri oto ban mı yapacak güldürmeyin... :p

8. Video eğer düzenli bir şekilde cekildiyse ve herşey ortadaysa banlanır. Ben kaç kişinin carını kapattırdım adam oyuna 2 sekmeden giriyordu ema bug yapıyordu videosuz söledım. oyuncunun carı kapatıldı. İlerleyen zamanlarda oto kutucuların nasıl banlandığını görürsünüz.

9. dikduran1

dikduran1 User

kardeşim şimdi video yollasam hayret nasıl banlanmadı diye şaşırsın... neyse adalet aramıyorum zaten. tadını çıkarmaya çalışıyorum...

10. Merhabalar;

Yaratıkların donması ve uyuması hakkında rapor hazırlanıp tarafımızdan teknik ekibe iletilmiştir arkadaşlar.

İyi forumlar.

11. Ne zaman düzeltirler modum? Bunu kullananlara ceza uygulanacakmı yıllardır var düzeltmiyorlarsa bu bizim sorunumuz değil.

12. Merhabalar;

Zaman olarak bir tarih veremiyoruz malesef sonuçta oyun içinde yapılacak bir değişiklik başka şeyleri tetikliyor olabilir.Bunun üzerinde çalıştıklarına eminim herkes için en adil çözümün uygulanmasını bizde isteriz.
    Bug un nasıl olduğuyla ile bir videoyu Supporta yollarsanız,yetkili arkadaşlar gerekeni yapacaklardır.

Konunun Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Haziran 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.