Yaratıkların az uridium vermesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ω-»ŶiGiDØ«-Ω[BELΛ] tarafından 14 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, yaratıklar neden bu kadar az uridium veriyor. Az önce farkettim biraz geç olmuş labilir 1 kristallon 128 uridium veriyordu eskiden şimdi 51 veriyor bende mi bir sıkıntı var. Bir de eskiden Oyun Hakkında Geniş Bilgi kısmından 22.2 maddesinden bakabiliyorduk hangi yaratık ne kadar veriyor hangi haritalarda diye şimdi öyle bir madde yok, ve nasıl kasılıcaz yaratıklarda bu kadar az veriyorsa ? Full gemiler için sorun yok ama çok fazla yenilik gelmiş. Ayak uydurmak baya bir uridium ve daha da fazlası.

Son düzenlenen: 14 Kasım 2019
  2. uninstable

uninstable User

Demek ki elle oynamaya başlayınca böyle oluyor. :)

3. 2 yıldan sonra yeniden oynamaya başladım :) Kafalar aynı ama değişmemiş.

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Buradaki duyuruda belirtilmiş olduğu gibi getirilmiş olan Azalan Getiri sistemi nedeniyle bu durumla karşılaşmaktasınız.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Forum içerisinde diğer kullanıcılara karşı asılsız ithamlarda bulunmak yasaktır. Lütfen tekrarlamaktan kaçınınız.

İyi forumlar.

5. Sürekli aynı npcler'i kesmenizin sonucu.

6. ? Hiç kristallon kesmedim mesela ama gittim kristallon kestim 53 uridium verdi

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkürler.
    Bu durum ile ilgili şikayetlerinizi raporlarımıza ekleyeceğiz.

İyi forumlar.

Deleted member 265407 bunu beğendi.
  8. Teşekkür ederim, kolay gelsin. Konu kapanabilir.

9. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.