yaratıkların uyuması hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **OpT1MuS** tarafından 30 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese iyi geceler. Ben şu uyuma olayını uyumadan bi yazıyım dedim :) yaratıklar kendi kendine uyuyor bazen kesiyoruz bazen uyandırıyoruz bakın sonradan siz uyutarak yaratık kesmişsiniz diyip bann veya ceza verilirse karışmam. Sizin hatanız bu bizim değil. Çoğu zaman century falconda uyuyor. Sorun olmasın diye bazen uyandırıyoruz bazen de kesiyoruz. Herkes burda görsün istedim umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

2. Merhaba ,

Kasıtlı olarak yapılan bir durum yoksa pek sorun olacağını sanmıyorum ama dikkat etmek lazım. Yani bilerek art niyetli olarak sürekli bu durumu kullanmakla arada sırada denk gelmek farklıdır. Ayrıca imkan varsa hareket ederek yada ettirerek saldırmasını tekrar sağlamak çözüm olabilir.

Son olarak bu konuyu merkeze bildirmiştik fakat çalışmalar ne kadar sürer ve sorunsuz eskisi gibi olur bunu bilemiyoruz.

İyi forumlar.

3. zaten korkumuzdan uyandırıyoruz :)

4. Ancasin

Ancasin User

**OpT1MuS** a kelimesi kelimesine katılıyorum. Ve;

Umarım merkez de sizin gibi düşünüyordur modum; çünkü her yaratıkta var bu sorun. İster istemez çekiniyoruz artık.

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Sistem kesin olarak illegal yola başvurduğunu kanıtlamadığı kişiye ceza vereceğini sanmıyorum, bu sistemde kendiliğinden uyuyabiliyor, teknik ekibinde farkındadır herhalde.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Ancasin bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.