Yaratıkların verriği uridyum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯ƒσяєνєя•αℓσηє¯¯ tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar bildiğiniz üzere low kapısı çok zor ve karsız bi hale geldi ve Battleray da değiştirildi. Oyuncuların eliyle kasarak bişeyler yapması nerdeyse imkansız hale geldi. Ufak bir karşılaştırma yapmak istiyorum.

    Uber kris isimli yaratığımız:
    DP: 3.200.000
    Kalkan 2.400.000
    Hasar: 35.000
    Uri: 1024

    Century falcon

    DP: 4.000.000
    Kalkan: 3.000.000
    Hasar: 30.000
    Uri: 5.000

    Arkadaşlar eğer yazdıklarıma bakarsanız arada ne kadar büyük uçurum olduğunu görürsünüz. Uber kristallon bu yaratıkların içinde en iyi uri vereni. Sibelon, lordakium ve üstleri inanın ki kestiğimize deymiyor. Tp şp uçurumunu zaten saymadım bile. Şu yaratıkların urisi biraz daha insanı kesmeye çekecek şekilde olsa olmaz mı?
     
  2. Benim konum var kardeşim 1 ay kadar önce açtığım bir konu var normal maplardaki yaratıkların uridiumları 2 katına arttılılsın diye açtım Eğer orda bana destek olursa yeterli olur

    Konu bu :
    Yaratık Uridiumları Artırılmalı
     
  3. görmedim bilader güncellersen destek çıkarım
     
  4. Merhaba ,

    Genel olarak daha uygun ve ayrıca eski olduğu için Buradaki konudan desteklerinizi sürdürebilirsiniz.

    Kilitlenmesi uygundur.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.