yardım acil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HYDRA tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HYDRA

HYDRA User

Merhaba arkadaşlar adminler ben chatte sınırsız ban yemiştim hemde haksız yere supporta idimle birlikte mail attım açıldı diye cevap geldi hesabıma girdim açılmamış oldugunu farkettim sonra bida yazdım açılmadı diye şimdi cevap bekliyorum ama asıl sorun bu değil bugun oyuna girmeye çalıştıgımda Tr3 hesabıma bir türlü giremediğimi farkettim kullanıcı adı veya şifre yanlış yazmıyor hatta girerken tr3 oldugunu algılıyor yani kullanıcı ve şifre doğru ama girmiyor çerezleri sildim olmadı tam gircekken bida normal darkorbit sayfasında kalıyorum lütfen yardımmm.edit:hatta hesabıma giremesemde forum şifremi bilmediğim halde alltan foruma tıklayarak girdim

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Supporta yazmanız gerekmekte forumdan bu tür durumları inceleme hakkımız yok.

İyi forumlar

3. HYDRA

HYDRA User

modum şimdi supportan cevap aldım ben chate bi baktım tuğra admin üstüme geliyor aman tanrım dedim cümlesini yazdıgım icin ban atmışlar çünkü ondan sonra filmde küfür varmış bende supporta bida mail attım yalvardım ve gerçekten öyle bi niyetim yoktu sadece espri yapmak istemiştim.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğim gibi haklı olsanızda biz işlem yapamayız supporta yazmanız gerekmekte.

İyi forumlar

5. HYDRA

HYDRA User

tamam modum işlem yapamazsınız biliyorum peki bana inanıyormusunuz

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İnanıp inanmamam birşeyi değiştirmez siz supporta yazın gerekli incelemeyi yaparlar.

İyi forumlar

7. HYDRA

HYDRA User

tamam modum zaten yazmıştım şuan cevap bekliyorum

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorun çözüldüğüne göre konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.