Yardım Edebilecek Oyuncular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yenioyuncu tarafından 11 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yenioyuncu

yenioyuncu User

Merhaba arkadaşlar. Tekrar sıfırdan Darkorbit'e başlayacağım. Eğer yabancı serverlarda oynayan ve klanına beni alıp yardım edebilecek kişiler varsa güzel olur. 2011'den beri oynuyorum. Tecrübem var ama sürekli olmadığından sıkıntı oluyor. Şimdiden teşekkürler. İyi oyunlar.

2. Merhaba ,

Aslında server'ınız belli olsa Klanlar kısmında klan arama konusu açabilirsiniz.

Yardımcı olacak arkadaşlar zamanla konuya yazacaktır.

İyi forumlar.

yenioyuncu bunu beğendi.
  3. TinyKnight

TinyKnight User

britanya 2 gel 250m kredi var kalnda ufak ufak atarım oyuna girip bir şeyler kesmene yardım edemesemde

yenioyuncu bunu beğendi.
  4. yenioyuncu

yenioyuncu User

Tamamdır. Yarın sabah başlıyorum.Eğer klan adını bir şekilde yazarsanız yarın sabah 7 gibi istek atarım.Akşam 4 gibi ise oyunu açabilirim. Aradaki süre zarfında ise irislerimi tamamlayabilirim eğer kredi atarsanız.

5. TinyKnight

TinyKnight User

tag NULL isim LUL adini buraya yaz kabul edeyim venom icin bi kimini cektimde ufak gunluk 5 atabilecem zaten suan 10 gin yetecek kadar var

6. Furkan sen bizim klana gel ben sana 1 milyar atarım abicim :)

TR1de 2 kişi oynuyoruz britanya 2den full çarı bırakıp geçtim bende gelirsen bekleriz yardımcı oluruz oyundaki yenilikler ile ilgili bilgilendiririm.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.