YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muhammedid tarafından 21 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muhammedid

muhammedid User

tartışma bölüünemi açılması gerekio bilmiorum
    orayada yazamıorum
    6 FLAX 1 İRİS
    PET YOK
    KAPILAR BİTMEDİ ALPHAYA 11 PARÇA VAR
    GOLİAHT VAR
    10.000 URİ VAR

NE YAPMALIYIM BUNDAN SONRA (AZ AÇIKLASANIZ)
    skylab 7 level

2. lwlin kaç peki ?

3. muhammedid

muhammedid User

13 levelim

4. iyi o zaman cubide kasıl urini sakın boş yere harcama biriktir skylabdan promerium gönder sat ha bu arada şeref tasarımı kullan şeref artıkça hammadeyi daha yüksek fiyata satıyorssun bölece bo2 kalkanı al ticaretten hızlarını fulle bu şekilde kalkanın artar gelelim uriye urile iris al . 3 irise kadar urile al daha sonra bir klana girip ordan papra iste bu şekilde iris alırsın lf3 lerin full değil onlalrı ticaretten alabilirsen al büyük ihtimalle alırsın bunları yap kardeş gg de ise uriyi harcama zarara uğrarsın kutu toplayarak enerji biriktir 100 olunca bas çarpan x5 e gelince gene 100 yap çarpanla bas baya parça çıkabilir. bu kadar fikrim :)

iyi oyunlar

5. muhammedid

muhammedid User

peki ticarette kaç liraya alabilirim b02 ve lf3 ü

6. servere göre değişir ben tr2 bo2 30m ye alıyorum lf3 o değişken net bir bilgi veremem

7. muhammedid

muhammedid User

teşekkür ederim

8. ne demek keyifli oyunlar :)

muhammedid bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.