yardım edebilirseniz sevinirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cCcDUMANcCc tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar.
    ben 16lvl goliyim.19lf3,9lf2,12bo2,3bo1,8elit hız gerisi bir alt model hız 6iris ve 2flax'ım var.9 argeyim.nasıl bir yol izlemeliyim sizce.konfiler felan nasıl olmalıdır?uridyum ve crediyi neye harcamalıyım bu konuda taktik verirseniz sevinirim.Birde uçuş düze olarak ok uçuş düzenimi yoksa standart olanımı kullanmalıyım.
    (konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın)

2. Merhaba ,

İlk olarak konfigürasyonu ne için soruyorsunuz ? Yani baskın için mi , kapı için mi yada kasılmak için mi soduğunuza bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

İyi forumlar.

cCcDUMANcCc bunu beğendi.
  3. kasılmak için konfiürasyon arıyorum.teşekkürler.

4. Merhaba ,

O zaman mavi sıkma takıntısı yapmayıp gemi'ye LF-2'leri koyup boş kalan yere LF-3 koyun. Yada gemiyi full LF-2 ( 15 tane ) koyup LF-3'leri droitlere koyun. Droitler 6 seviye ise içindeki lazer'lerin vuruşuna %10 etki sağlar.

Genel olarak ;

1. Konfigürasyon :
    Gemi 15 Lazer + 5 Hız + 10 kalkan / Droitler : full Lazer

2. Konfigürasyon :
    Gemi 15 Lazer + 15 Hız / Droitler : full Kalkan

Hız jeneratörlerini Promerium ile Kalkan jeneratörlerini Seprom ile beslerseniz epey işinize yarayacaktır diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

5. teşekkürler,
    peki sizce kazandığım uridyum ve credi ile ne yapmalıyım?

6. Merhaba ,

Bir süre biriktirin yani düşük miktarlar birşeyler yapmaya çok yeterli değildir. Fakat genel olarak arge'yi ilk aşama olarak 18 yapmaya çalışabilirsiniz. Tavsiye olarak 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıtmanızı tavsiye ederim.

24 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

İyi forumlar.

7. teşekkürler,
    ben şuan uridyum ile arge tamamlıyorum.credi ile iris alıyorum.iris tamamlanınca crediyide lf3 ve kalkana kullanmayı düşünüyorum.onlarda tamamlayıp iki kaynaklada arge geliştirmeyi düşünüyorm.ssizce nasıl yol iyimidir?

8. Merhaba ,

Olabilir neden olmasın fakat diğer üyelerin düşüncelerinide bekleyiniz. :)

İyi forumlar.

9. tabiki :) ayrıca ayırdığınız zaman için teşekkür ederim. iyi günleriniz olsun gelay gelsin.

10. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

İyi forumlar.

11. konu güncel

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.