Destek yardım edecek kimse yok mu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELİTAY_33 tarafından 11 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ben 955 sırada oynayan şah mat isimli oyuncuyum. oyuna giremiyorum. pazar günü(6.11.2020) tarihinde olan oyuna bağlanma sorunundan sonra oyuna daha giremedim. spporta yazdım 4 gün boyunca sıkıntı yok dediler.gir dediler ama ben oyuna yine giremedim. bugün ise süresiz banlanmışsın diyorlar. ama ben hiç program kulllnmadım.başlarından savmaya calışıyorlart resmen.. oyuna giriyorum oyun ana sayfa yüklenirken çıkış işlemininiz yapılmıştır diyor. sistemsel bir hata var. buna eminim ama spport işin kolayına kaçıp ban diyor geçiyor program falan kullanmadım 10 yıllık oyuncuyum resmen emeklerim hepa oluyor yardım edecek birisi yok mu

2. yardım edecek kimse yok mu admin falan yok mu bir cevap yazsısın lütfen

3. admin falan yok mu yardım edin

4. Archel

Archel User

Arkadaşa yardım edin

5. Allah biliyor program falan kullanmadım. bu oyuna yıllarımı verdim haksızlık yapıp kapatırlarsa da bana büyük iyilik yaparlar çünkü 3 defa bıraktım yine başladım. ama kapatırlarsa hiç arkasında durmayacağım çünkü yıllarca bootculara kızarken botcu yaftası vuran bir yönetim sana da eyvallah der çeker giderim.10 yıllık oyuncuyum böyle hakarete uğramadım problemin ne olduğunu bulamayınca bootcu dediler geçtiler bu çok koydu işte yoksa gerisi hikaye.

955 sıradan oynayan _-亗*-Şah-Mat-*亗-_ arkadaşlar oyuna giremezsem bilin ki yönetim hak hukuk dememiş hikayeden bahane ile ban vermiştir. beni tanıyan arkadaşlar bilirler yıllarca bootcılara bir care bulun derken bu yafta ile oyunu bırakıyor olacağım hakkınınız helal edin.
    insanlar belki inanacak ama gerçekten pisi pisine iftira ile oyunu bıraktıracaklar. program falan kullanmadım. kaybedecek bir şeyim yok 400 tl verir alırım yeni bir hesap ama mesele bahane ile insanları oyundan soğutmaları.

6. birde böyle bir hesap yoktur demiyor ''çıkış işleminiz tamamlandı diyor. ban alan hesap tamamen silinmiyor mu bilen varsa yazabilir mi

7. kac saattir yazıyorum bir admin gelipte derdin ne demedi

8. ben düşük level iken şah mat diye biri beni kesip duruyordu. haksızlığa karşıyım ama içimin yağları eridi yemin ederim. eğer tutucu gibi bişey kullandıysan gene ban yemiş olabilirsin. yada eskiden program kullanılmışsa gene ban atılabiliyor. geçmiş olsun

9. şerefimle oynadım, program falanda kullanmadım. oyunu program oynayacaksa zevki nerede....seni kesmişidir ama en azından haksızlık yaparak değil, şerefimle oynayarak

10. altı üstü bir oyun, program kullanan da var kullanmayanda. benim hesabım var ama program kullananlar bana çabuk kilitlenip kesiyorlar beni. bende oynamamaya kadar verdim. şimdi pve sunucusu açıldı tam güzel oldu derken bu sefer de bir sürü insan bug ile paketler satın aldı. adamlar avrupadan tl ile paketler aldılar. o yüzden oranın da tadı kaçtı. bakalım ne olacak sonumuz.

şerefimle oynadım demek çok iddalı bir kelime. sonuçta sanal bir olay. ben hiç hile vs. kullanmadım ama bu da şerefimle oynadım değil. bu normal oyun oynamak demektir.

11. demek istediğim temiz bir oyuncuydum zoruma gitti attıkları yafta altı üstü bit oyun ama böyle bırakmak istemezdim

12. işin garibi bir tane cm çıkıp ta derdin ne demedi

13. burada o şekilde yetkisi olan kimse yok, sadece forum düzenini sağlamakla görevli kişiler var o kadar. oyun içindeki sorunlar için ancak support yardımcı olabilir.

14. delitay yaklaşık 5yıl önceki banlanma olayında bende aynı sorunu yaşadım supporta ali bey vardı program hata yapmaz diyorlardı günlerce ticket atıp incelemelerini istedim sonunda sistemsel hata olduğuna karar verdiler hemen pes etme suporta yazmaya ve kanıtlarını sunmaya devam et yada inceleme ısrarında bulun mutlaka düzelecektir geçmiş olsun dostum

15. ben delitay sorun çook şükür çözüldü

16. hesabıma giriş yaptım hata var dı düzeldi neden oldu inann bilmiyorum 1 hafyadır oyuna giremiyordum şimdi girdim

17. gerçekten temiz bir oyuncuyum 10 yıldır bu oyunu oynuyorum spport boot değince aklım gitti,ama düzeldi çok sükür

18. sorun çözüldü giriş yaptım sistemsel hata varmış düzeldi

19. seni yine kesmecem galiba düzeldi sistemsel hata var mış

20. düzeldiğine sevindim tekrar geçmiş olsun iyi oyunlar