Yardım eder misiniz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RaViper tarafından 11 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RaViper

RaViper User

Arkadaşlar iyi oyunlar tr6 da 14 lvl leo oyuncusuyum. 17 lf3 6 bo2 6 g3n var. 4 flax 4 iris var. Skylab full 10. seviye ve 64k uri var. Şimdi benim sorum şu 64k uriyi 76k yapıp 5. irisi mi alayim yoksa bu 64k uriyi başka yere mi harcayayım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

2. kaansakal

kaansakal User

İrise artık uridium harcama kredi ile alışverişten al.Ayrıca hızlarını da tamamla(ama alışverişten)Bana kalırsa o uridium ile git kalkan al.
    Not:Arge durumunu da belirtirsen daha yardımcı olunabilir

3. RaViper

RaViper User

Henüz 1 arge var ama önceliğim temel malzemelerde (iris,lf3,bo2 vs..).Tr6 da iris fiyatı 60-70m credi arası olduğu için 5. irisi uriyle mi alsam diye düşünmüştüm ama teşekkür ederim yardımın için

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

İrisinizi alabiliyorsanız alışverişten almanızı tavsiye ederim uridiumlarınız ile BO2 lerinizi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. RaViper

RaViper User

Teşekkür ederim modum bo2leri tamamlıyorum şimdi.

6. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

17 lf3 demişsin onlar güzel o uriylede bo2lerini 15 yap goliye geç goliye geçtiğindede tallin kristallon tallon falan kes credi biriktir arkadaşlarımında dediği gibi irislerini açık artırmada tamamla ama o kadar credi biriktiremem diyorsan 1 irisi daha uriyle alabilirsin

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bo2 lerinizi tamamlamalısınız.İrislerinizi credi ile alınız.

İyi forumlar

8. irislerini krediyle al bundan sonra uridium verme

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.