yardım eder misiniz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =BOZKIЯ=[ηєƒяєт] tarafından 17 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın adminim bu oyunu en az 6 yıldır oynuyorum en ince ayrıntısına kadar biliyorum diyebilirim . fakat anlamadığım bişey var . millet çift lf4 şansında 50 kutuya 3 lf4 bulurken ben 350 kutuya neden hiç bulamıyorum ? millet epsilonda lf4 leri tamamlarken neden bana vermiyor . hadi bunlar şans işi deyip geçiyorum . geçen gün katlayıcı aldım avantaj kutusu toplamak için , pet protokollerini açıp bide onlara artırıcı aldım , argeyide sıfırladım baştan dizmek için kardeşlerimle aralıksız kutu toplıycaktık fakat bi türlü enerji uri gelmiyor . arkadaşlarım 4 saatte aralıksız kasılarak 35-40 bin yaparken neden ben 5 bin kasabiliyorum ?enerjiyi pvpde normalde 2 veriyor katlayıcı ile 3 olması lazım ama bana dün 2 veriyordu . ya bu çarı fullemek için kastığım milyonlarca uri var ve hala full değil . okula gitmeyip bu çarı kasıyorum ama ne yazıkkı ne emeğimin nede paramın karşılığını alabiliyorum . lütfen artık ilgilenin şu konuyla adminin birisi bana mı taktı neden böyle oluyor neden her aksilik beni buluyor lütfen yardım edin yıllardır bıktım saçma sapan boş yerlere uri gitmesinden ! gece gündüz kasılıyorum emeğimin karşılığını almak istiyorum sadece... iyi görevler

2. artık zaten adminlerin takmadığı kişi kalmadı sıralamadaki adamla tartışıp sebepsiz yera ban yiyenimi söyliyeyim vs atıp kaybedip karşıdakini banlatanımı söyleyim yoksa klanına kırmızı yaktığmız kişinin ''adam olun çarınızı banlatmıyayım'' demesinimi ?

=BOZKIЯ=[ηєƒяєт] bunu beğendi.
  3. burada ne oyuncular nede oyun dürüst. yıllardır alışılmış şeyler. ister alışkanlık ister bagımlılık diyin yine de oyun bir şekil de devam ediyor.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle sandıklardan çıkan eşyalar tamamen şanstır.Bu eşyalar belli bir yüzdelik dilimi içerindedir.Sizden önce sandık açan içinden belki LF4 buldu.bilemessiniz.Belkide sizin açığınız sandıktan tasarım çıktı,sizden sonra o sandığı açan başka bir eşya ile karşılacaktır.

Pvp haritalarında verilen ödüller de farklıdır.O an haritadaki oyuncu sayısı,pet sayısı sizin aldığınız urıdıum miktarını azaltmış olabilir.Şunuda göz önünde bulundurmak lazım,artık bazı şeyle eskisi gibi değil.oyuncu arkadaşların petlerindeki radar sayıları toplanan avantaj kutu ve uri miktarlarını etkilemektedir.Ayrıcada oyundaki bütün arkadaşların konumu aynıdır.Kimsenin size taktığı yktur.Bundan emin olabilirsiniz.İyi oyunlar.

Merhaba,

Öncelikle uslubunuz hiç iyi değil.Burada Admin arkadaşlara iftira atarak biryere varamassınız.Buradaki tüm arkadaşlar siz oyuncu arkadaşlara daha iyi hizmet vermek için,hiç bir menfaat beklemeden özverili bir şekilde görev yapmaktadırlar.

Banlama knusuna gelince,kurallara uymıyan ve aykırı davranan kim olursa lsun ceza almaktadır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.