Yardım Edermisiniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IForYou tarafından 28 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. IForYou

IForYou User

CM Kardeşlerim Bu Konuyu Okuyor alması Lazım Ticket Atma Gibi Birşey Yok Sanırım Bulamadım Acemiyim.
    Biz Arkadaşımla Beraber Oynamak İçin Girdik Fakat Serverlerımız Farklı Çıktı Bunu Ögrenene Kadarda Hesaplarımızı Epey geliştirdik.
    Bunun için hesap transferi Mümkünmüdür? Arkadaşım TR5 De Ben İse 6 Dayım Buluşarak Oynamak İstiyoruz Yapılacak Birşeyler Varmıdır ?

2. Merhaba ,

Şu anda server arası geçiş v.b. gibi bir imkan yok maalesef. Eğer geçiş yaparsanız TR6'da sıfırdan başlamış olursunuz.

İyi forumlar.

3. Bu durumlar için çok konu açıldı ama daha önceden de dediğim gibi böyle birşeyin olması neredeyse imkansız... Sistemi yapılırsa olur ama sunucuları aşırı yorar. Her sunucu farklı bir makine demek. Yani sunucular birbirinden farklı bu yüzden sunucular arasında sürekli bir veri alışverişi olması zorlar gibi birçok sebepten yapmıyor olabilirler. Bu konuda açılan fikirlere destek verirseniz belki hayata geçer

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.