yardım edermisiniz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve antonyas tarafından 9 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. antonyas

antonyas User

arkadaşlsr ben bir 4 gb ramli pc de oynadım birde 256 mb ramde fakat 256 mb ramde arkada hiç bir şey olmamasına rağmen oyun aşırı derecede kasıyor neden böle ?????

2. Drowhake

Drowhake User

Çünkü 256 mb ram aşırı düşük yani oyunun içindeki harita gemiler portallar ve diğer şeyler zaten kasmasına yetiyor başka birşeye gerek kalmıyor.

3. antonyas

antonyas User

e kasmaması içn ne yapacağım oynayamıtyorum haydi drowhaake bul bi çözüm bana :)

4. Drowhake

Drowhake User

Ayarları düşürebilirsin yada oyun içindeyken sağ tıklayıp oradaki ayarlar kısmından ilk baştaki seçeneğe izin ver.Sonra 3 . seçenek (gözden sonraki) oraya sınırsız ver.

Eğer olmassa yapılabilecek birşey yok bilgisayar çok eski.

5. Merhaba ,

256 MB ram olduğu için kasıyor çünkü şu anda yani günümüzde 256 MB ram olan bilgisayarlarda ancak internete girilebilir. Oyun oynamak imkansız gibi birşeydir.

Kendi bilgisayarınız ise işlemci ve ekran kartı biraz daha iyi durumda ise ram'i yükseltebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.