Yardım ederseniz sevinirim.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ░Kà®àmàn•ØğLµ░ tarafından 14 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şuanda ne yapmam gerektiğine karar veremedim.O yüzden size danışmaya karar verdim.Öncelikle gemiyi vs. anlatıyım ona göre yardım edersiniz.13 levelim.Geni goliath ve venom tasarımı var.11 arge dağıttım.Skylabtaki çoğu şey 8 level.5 iris(1 hercules tasarımı kampanyadan geldi) 3 flax var.Petim yok.Full lf3 full bo2 ve full elit hız var.1 kez zorla alpha kapısı yaptım.Oyundaki çoğu görevi yaptım(13. levele kadar olanları).Bu noktadan sonra ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum.260k uridium ve %25 indirim paketi almayı düşünüyorum.Bunlardan sonra ne yapmam gerekiyor? Zaten kısıtlı bir uri var.Yani ne yaparsam benim için daha iyi olur.Eğer yardım ederseniz çok sevinirim.

2. Merhabalar;

Öncelikle size tavsiyem pet satın almanız ve petinizi 8 lwl yaptıktan sonra kamikaze 3 otomatik toplayıcı 3 almanızı öneririm.

İyi forumlar.

3. Peki başka seçenek var mı yapabileceğim yani kafam çok karıştı bazıları arge tamamla diyor.Ayrıca nasıl kolay level atlatırım pet'e ?

4. Merhabalar;

Bunlar sizin tercihiniz ilk başta bunu söyliyeyim sadece kendi fikrimi söylüyorum ben.Petinizin lwl ini görev yaparak yada kapı bitirerek daha hızlı bir şekilde arttırabilirsiniz tabi petiniz açık olması gerekli.
    ARGE de yapabilirsiniz tercihen.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.