yardım edin acil adminlerim

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by saim0n70, Aug 2, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. saim0n70

saim0n70 User

bu sabah saat 6.30 civarında bilgisayarıma hacker bağlandı ve hesaplarımı aldı supportada başvurdum ama gereken ilgide bulunmadılar pazartesi günü savcılığa başvuracağım benimle iletişim halinde bulunabilirmisiniz bu hesaplarımın şuanda kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenebilirmiyim ? bu olay başıma ilk defa geldi hesapların nickleri şunlar. hesaplsrın gerçek sahibinin ben olduğuma dairde telefonumdam çekmiş olduğum vip üyeliklerdende belli olacaktır. bu işin ucunu bırakmıyacağım bu oyuna çok para yatırdım sizde bana yardımcı olursanız sevinirim bekliyorum. saygılarımla Serkan ÖZKAN
    ★★●●——»Šεяκαη«——●●★★

««ZλGROS-_-KλRTALI»»

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bizlerin bu tür konularda forum üzerinden hesaplara bakma yetkimiz yoktur tek merci supporttur ve support ile irtibatınızı kesmeyiniz lütfen.

3. Cloud

Cloud User

Kendi hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz.

Fakat elinizde hesapların size ait olduğuna dair kanıtınız varsa.

Support'a başvurabilirsiniz. Support onay verirse gerekli mahkeme işlemlerine başlayabilirsiniz.

4. saim0n70

saim0n70 User

adminlerin hiç biri benimle irtibata geçmiyor yardımcı olmak bu kadarmı zor okadar para yatırdık bu oyuna olanlara bak bir başkası benim hesabımı alıyor adminlerde mesaj atma gibi bir durumda bile bulunmuyor

bu support ne zaman onay verecek pazartesi günü savcılığa başvuracağım ben

Last edited by moderator: Aug 2, 2014
  5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Support ile iletişim sağlandıysa en kısa zamanda size dönülecektir hafta sonu olması cevapların biraz geç gelme olasılığını arttırabilir lütfen supporttan gelecek cevabı bekleyiniz yoğunluk derecesi kapsamında size geri dönüş yapılacaktır.

6. saim0n70

saim0n70 User

tamam sayın adminim bu duırum savcılığa gidincegereken yapılacaktır umarım onay verirler

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Supporta savcılığa vereceğinizi ve izlemeniz gereken yoluda sorabilirsiniz lütfen supporttan alacağınız mesajı bekleyin geçmiş olsun umarım düzelir.

Thread Status:
Not open for further replies.