Yardım edin cmye bişey dedim diye 30 gün ban aldım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ProGamer[TR] tarafından 15 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Sayın Bigpoint/Dark Orbit yetkilileri size bir şey sormak istiyorum
    ben chate sadece;

"cm bende GG Y6 kapısı halen açık
    :D"

yazdım ve cm beni 30 gün banladı id: 49289111
    sistemi bana attığı mesaj;

Sistem: 15-07-2014 tarihinde saat 18:14:54, 30 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 14-08-2014 saat 18:14:54 zamanında giriş yapabilirsin.

bu konuya bir açıklık getirebilirmisiniz oynanışımızı engelliyorlar bu cm ler

2. gezici35

gezici35 User

Al işte 1 chat banı şikayeti daha valla bende supporta yazmaktan bıktım cm olarak seçilen yeni kişilerde iş yok. ban alan bir kişinin en az (kick değil) 2 saat beklemesi gerekmiyor mu ? eğer gerekiyorsa tr4 te bu uygulanmıyor !!!

Başka hiçbir online oyunda bu kadar katı chat kuralları yok hadi chat kurallarını anladık uygulamaya çalışıyoruz bu seferde chat kurallarını bilmeyen adamlar cm olmuşlar ne kadar gereksiz ban - kick varsa atıyorlar ya gerçekten chatte bişey yazmaktan çekinir oldum. Buna derhal çözüm bulunması gerekli bu gidiş iyi değil.

3. arkadaş haklı yetkililer şu cmlere ve banıma bir çözüm bulun tüm tatil boyunca bannlı durursam oyunu oynamamım ne anlamı varki ayrıca şu cm denilen şahıslar daha bann chat bann sürelerini bi okusun lütfen ciddi ciddi okusunlar yeter artık

4. 2 dk önce bende bir tane gereksiz banı attım supporta

bu arada senin ban sebebin cmye gereksiz birşey yazıp meşgul etmek. ancak 30 gün çok fazla yinede

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Temmuz 2014
  5. chat yoğunluğundan ban fazla kaçabilir :) supporta ıd ile yaz sana yardımcı olurlar :)

6. yazdım zaten bekliyoz bakalım

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Lütfen supporta yazınız

iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.