yardım edin görüşlerinizi merak ediyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HYDRA tarafından 12 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HYDRA

HYDRA User

Merhaba arkadaşlar ben tr3 eicdenim gemim
    27 lf3
    15 bo2 arge 3 tane :D az biliyorum
    8 iris goliath tasarımlar herkeste olanlar ekstralar herşey var hız 15 tane en iyisinden ben daha önce 2 alpha yaptım beta ve gammada patladım pet 5 level 6 olcak kami 2 hammadde 2 falan var bu aralar hergün palada 3000 tane toplıyıp 200 gg yapıyorum ve zetaya basıyorum ilk zetamı yaptıktan sonra betayı aççcam halkaamı almak için gammayı kami 3 aldıktan sonra açmayı dusunuyorum betadan sonra lamba açıp zaten açması kolay bi kapı yapabilcegime eminim onu yapıp patronların patronunu almayı ve x4 ve uriye katkı saglamayı planlıyorum apis 4 zeus 2 parça uriyi argeye yatırmayı planlıyorum sizce bu yazdıklarım mantıklımı ve lambda açtıktan sonra napmalıyım
    edit: bide beni palada koruyabilcek kasabilcek klanlarla ilgileniyorum

Son düzenlenen: 12 Temmuz 2014
  2. Merhaba ,

Öncelikle Lazer , Kalkan , Hız , İris ve zamanla biraz arge yapmaya çalışın. Ekipmanları toparladıktan sonra bence Zeta'y ağırlık verin. Ayrıca yapabileceğiniz görevleri yapın yararı olacaktır.

İyi forumlar.

3. Bence de ilk önce argeyi düzeltmen lazım. İlk iş arge yaparsan gerisi de kolaylıkla gelecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.