Yardım edin lütfen beni tehdit etti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alper4458 tarafından 17 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alper4458

Alper4458 User

Merhaba ben tr4 de oynuyorum nickim:AIper4458

ben oyunu oynarken resimde vereceğim kişi bana ateş ediyordu dost takımdık niye bana ateş ediyorsun diye sordum geçen gün bana sıktın dedi. Bende yok ben sana neden sıkayımki dedim
    sıktın seni rahat bırakmayacam dedi (tam olarak böyle değil oraların resmini çekmedim) sonra
    kaçtım:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2015
    İSİMSİZ_KAHRAMAN7725 bunu beğendi.
  2. Hakaret veya argo kullanımı gibi bir durum varsa chat banı için supporta yazman lazım. Tehdit olarakda oyun böyle seni kesecem, rahat bırakmıyacam gibi sözlere bir şey yapılamaz yoksa ben eskiden çoğu kişiyi banlatırdım :D

3. Alper4458

Alper4458 User

Hayır o yüzden konu açmadım zaten resimlerin hepsine baktınızmı? :) bulursam gelirim ailenin tüm fertlerine istediğimi yaparım tamam mı felan yazıyo ben bununla durmadan uğraşamam :) arar ip den bulurum diyor bende hadi bulsana yazdım :)

: bide bana top felan da diyor

4. "Top" kelimesi için chat banı alabilir. Tehdit etme konusundada gerçekte gelip bir şey yapamaz. Ciddiye alıyorsan mahkemeye ver adamı :D

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Chat banları konusunda Support ilgilenmektedir. Forum üzerinde bir şey yapılamamaktadır.

Chat Konusundaki şikayetlerinizi de , İlgili görsel kanıtlar ile Support ' a yapınız.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.