yardım edin lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bestofpro12 tarafından 13 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar şimdi benim prometium toplayıcım 11 seviye depo modülüm 15 seviye 15. seviyeye yükseltince depoyu prometium 0 +-0 yazıyor galiba bu uretmicek anlamına geliyor bende prometium olsun die geliştirmek istiyorum ama prometiumum 0 nasıl yapıcam acaba yardımcı olursanız sevinirim sagolun şimdiden

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Skylabın sağ tarafındaki prometid-duranium-promerium ve seprom birimlerini kapatın 1 günlüğüne.Bu sürede sol taraftaki prometium-endurium ve terbium birimleri dolmuş olurlar.Ertesi gün kapalı birimleri açarsınız ve herşey normale döner...

3. Bu tarife uygun çözüm bulamadım malesef ekran görüntüsü eklersen daha iyi olur. Sayfayı yenileyip tekrar baktın mı?

4. Merhaba ,

Skylab bölümünüze girik ekran görüntüsü alın ve ücretsiz resim yükleme sitelerinden birisine yükleyip size verilen link ile konuya ekleyin. Daha iyi yardımcı olalım.

İyi forumlar.

5. Büyük ihtimal sayfayı yenileyince düzelmiştir. Herhangi birini geliştirince üretim yapılmıyor görünür ama sayfayı yenileyince düzelir.

Devam ediyorsa da ekran görüntüsü şart.

6. Merhaba ,

Sıkıntınız hala devam ediyorsa dediğim gibi skylabınızın görüntüsünü konuya eklerseniz daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.