Destek Yardım edin lutfen.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *perfect* tarafından 2 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *perfect*

*perfect* User

Oncelikle merhaba arkadaslar iyi oyunlar ve keyifli forumlar dilerim.
    gemim 2 hangar goli aegis
    82 lf3 gelistirme 0
    4 lf4 gelistirme 1 tane 9lwl 1 tane 4 lwl
    70bo2 gelistirme 0
    21 lwl
    24 arge
    8iris 2 tane 5 lwl 2 tane 4 lwl
    3 havoc .3te 3 zeta.
    guve ve kredili tasarimlar mevcut
    apis 17 parca suan 320k uri istiyor indirim gununde iken 240k istiyor
    cift bosstla goli ile x4 40k yi zorluyor
    pet 15 lwl
    kami3 oto yagma 2 hammade toplama 3 dusman bulucu2 2 tane kargo protokolu 3 lwl lik var
    arkadaslar gemi bu sizce ne yapayim bundan sonra.

2. Merhaba ,

Zeta Kapısı yaparak Havoc tamamlayabilirsiniz yada Kappa yaparak Hercules tamamlamaya çalışabilir. Epsilon'da yapılabilir LF-4 için belki yararı olabilir.

İyi forumlar.

*perfect* bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Yüzde on vuruş gücünü elde etmek için Havç tasarımlarını tamamlamalısınız.

Paladyum toplayarak kapı açabilirsiniz.(Radarlarınızın sayısını arttırarak daha geniş alanlarda toplama yapabilirsiniz)

LF 3 lerin geliştirmelerini yapmayın.LF 4 ler çoğalınca LF3 ler boşa çıkıyor.BO2 geliştirmelerini en sona bırakın.

Apisi almak için acele etmeyin.Yaptığınız Zeta kapısından gelen anahtarlarla Apis gününde parçalarınızı azaltabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Zeta kapınız iyi gidiyor.Zeta yaparak havoclarınızı fulleyebilirsiniz.

Biriken uridium ile droid geliştirmesi yapabilirsiniz.

İyi forumlar

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Apis ve havoc almaya çalış.

6. *perfect*

*perfect* User

350k uri var zaten apis indirim gunu ile droid ucus duzenlerine indirim gelmesini bekliyorum apis alacagim zaten birde kiskac alacagim eklemeyi unutmusum bunlarin disinda ne yapmaliyim yabanci swdeyim goli tasarimlari max1 t ye gidiyor bunun icin kredi kasiyorum
    pala ve kapi yapmayi uzun sure dusunmuyorum daha yeni kronos yaptim bayagi bi zarara girdim uzun bi sure kapi yapmayacagim ne yapayim bunlarin disinda hitac cubi filan 0_o hitacda 3 tane ay donusturucu kullandim icimde bir his var 10lf4 gelecek :)) 30degil o bize vurmaz sw ikincisi kadin 700bilet almis garanti ona cikar kadinin 7 hangari ful lf4. hic yokmus gibi saldirmis. bide bu mavi kutulardan alsam 100 kutuda kac lf4. cikar acaba

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.