Yardım edin reel

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by gazikaplan97, Jul 10, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hangi tarafa konuyu açsam bilemedim. Merhaba ben 2008den beri bu oyunu oynuyorum. Çoğu kişi tanır beni. İsmimi pek bilmezler. Biraz motivasyon olmaya ihtiyacım var. Buraya yazmak istedim. Benim belim bel fıtığı var. Tedavisi yok dediler. Kulağım da yüksek ses müzik dinlemek ile oluşan tinnitus rahatsızlığı var. Sürekli çınlıyor ama alıştım sayılır biraz. Pişmanlığım çok. Tedavisi yokmuş. Dilimde kıllı dil dedikleri bazı doktorların hiç bir şey diyemediği beyaz pasım var. Onunda tedavisi yokmuş. Günde 10 saat dilim beyaz. Ve bu beyazlık koku da yapıyor. Benim de en korktuğum şeylerden üçü bunlar diyebilirim. Hareketsizlik, gürültü ve ağız kokusu. Gittim tüm dişlerimi yaptırdım ağız kokusu olmasın diye ama yinede oluyor. Biraz motivasyona ihtiyacım var.ya da dert ortağı. Başkaları mutlu mutlu resim çekiniyor. Artık gülmek bile gelmiyor içimden yaşım 22.bugüne kadar hep ben kendimi tecrübeli biliyordum. Bugün başkalarının tecrübelerini dinlemek istiyorum.

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Geçmiş olsun.

Hayatta nefes aldığınız sürece her şeyin çaresi vardır kanserin bile.

Afrika'da açlıktan ölen çocukları düşünün birde.

İyi forumlar...

3. GREED

GREED User

Geçmiş olsun :/

Thread Status:
Not open for further replies.