yardım edin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KozbiPower tarafından 27 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KozbiPower

KozbiPower User

beyler 10 tane lf3 um var gerisi lf 2 2 tane flax diroidim var zeta kapısına 2 parça kaldı sizce açıp girsem yaparmıyım gemim goli lf3 kasmak için ne yapmalıyım veya gemimi güçlendirmek için sürekli görevmi yapıcam

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forumda açtığınız konuları Yardım, Admin yardım et, Acil yardım vb. şeklinde açmayınız lütfen.

Kredi kasıp açık arttırmadan lf3 lazerlerinizi tamamlamanızı öneririm.

Zeta kapısını açarsanız ilk 2-3 dalgasını yapabilirsiniz ama gerisinde çok zorlanırsınız patlayabilirsiniz kapı haklarınız boşa gidebilir.

Görevleri yaparak biraz uridium biriktirin. İlk 4 irisinizi uridiumla almaya bakın gerisini kredi biriktirerek açık arttırmadan alın.

Bir klana girin kredi yardımı alabilirsiniz. Skylabınızı geliştirin, geminize Promerium atarak satın kredi elde edersiniz.

Forumdaki Yeni başlayanlar konularına göz atın oradan diğer oyuncuların verdiği tavsiyelerden fikir sahibi olabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.