Destek Yardım edin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™lє๓๏ภค๔ค๓๏ยtђ™ tarafından 7 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 14 levelim leonovo gemim var full lf3lü 2 iris var gerisi flax bo2 ve hız jeneratörleri full credim 3m uri 3k ne yapmamı öneririsniz gelişmem için iskandinavya 2 de oynuyorum para yatıramam

2. 4646tek0

4646tek0 User

öncelikle goliye yetecek kadar yani ilk etapta 31 lf3 en az 15 bo2 kalkan ve 15 elit hız jeneratörü olana kadar leonovla devam edin derim .sonrasında goliye geçip üst haritalarda cubi yada tallon kesebilirsiniz.eğer gg basıyorsanız abc kapılarıyla vakit kaybetmeyin direk zetaya yüklenin hem günlük dosyası hemde biriken anahtarlarla lf4 bulma şansınız olur..ahantarları zeus gününde açın..tasarıma felan yatırım düşünmeyin.bu süre zarfında irisleri almaya bakın..yavaş yavaş olur..

3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Öncelikle lf3lerinizi ve irislerinizi tamamlamaya bakın.

İrislerinizi ve lf3 lerinizi fulledıkten sonra kalan krediyle gemi tasarımlarını almaya bakın.

Daha sonra Cubikon gruplarına katılarak veya kristallon keserek hem Uridium biriktirebilirsiniz hemde kredi.

Biriktirdiniz urileri tavsiyem zeta kapsına harcamanızdan yanadır.

Hem ganimet anahtarı elde edersiniz hemde arge için günlük dosyası.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.