yardım edin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lWhiTéAngéLl tarafından 27 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 14 lwl goli 10 lf3 1 lf4 var (Sansıma çıktı korsan ganimetinden :D )
    3 bo2 7 a03 kalkan var yani (102k)
    6 flax 2 irisim 2 sorum var :
    1. Pet Almalımıyım ?
    2. Şimdi 1 lf4 varya 14 lf3 olunca mavi çakarmıyım yada 15 lf3 oluncamı çakıcam yoksa lf4 taktıgım sürece hiç mi çakmayacam ?

2. BonusRasta

BonusRasta User

1. soru; p.e.t için daha erken alma bence
    2. soru; geminin 15 slotuna Lf3 koyarsan renkli olur, x1-x2 mavi, x3 yeşil vs. Ama 14 Lf3, 1 Lf4 yaparsan rengi kırmızı olur. Hepsini Lf4 yapsan yine kırmızı olur :) O yüzden Lf4 olanı irise koy daha faydalı hem.

Önceliğin bence bo2 kalkan ve lf3 arttırmak olsun

3. melih

melih User

eline geçen uriye lf3 al başka bişey yapma vuruşun arttıkça daha iyi kasılabiliceksin

4. beni kasan biri var lf3ü crediyle alıyorum kalkanıda oyle pet aldık dan sonra kapı yaparak daha kolay olur diye düşünmüştüm olmazmı ?

5. kardeşim petin kendisi işe yaramıyo kamikaze filan modüller işe yaramıyo daha çok güçüzsün zaten kapı yapmanada çok var sen bo2 ve lf3 leri fulle sonra irisleri filan yap kapı ve pete daha çok var

6. oke :) saol

7. BonusRasta

BonusRasta User

Nasıl işe yaramıyor, gayette yararlı. Ben bugün bir saatte 4k uri 10m kredi kastım petsiz, vip olsa kami falan bunu ikiye katlarım belki daha fazla. Otomatik toplayıcı+radar alsa kutu kasar, kamikaze ile kesemediği npc'leri keser, ticaret modülü ile aldığı çöpleri anında +bonus ile satar, hammadde toplayıcı ile pala toplar, kombo koruma moduyla hemen dp ekler. Bir çok şey yapılır, tek sıkıntı p.e.t alması gerekir, vip olması lazım, modüller ve uridium olması lazım o da çok masraf olur zamanla alır.

Şimdilik erken p.e.t için orasına katılıyorum

lWhiTéAngéLl bunu beğendi.
  8. al mı diyosun ?

9. BonusRasta

BonusRasta User

Al ama ilerde al, çok masraf olur gelişmen yavaşlar. Ama ilerde aldığında yaptığın masrafı çıkartırsın. Öncelikle Hız, Lazer, Kalkanları elit yapman lazım.

Ben erken almıştım gelişmem yavaşlamıştı, pet'e seviye vermek gerekiyor modüller için, modüllerde pahalı o yüzden ilk önce otomatik toplayıcı alıp pvp'de kutu kasmıştım uzun süre. Gelişince de vip alıp kamikaze ile kasılmıştım

lWhiTéAngéLl bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.