Yardım edinn :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tracker tarafından 28 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tracker

Tracker User

Delirecem :(.Oyunda başlaya tıklıyorum hani tıklayınca oyun ekranı geliyor ya(yükleniyor ekranı) o bende ya siyah oluyor sipsiyah ya Ü harfinde takılıyor yada sonuna kadar doluyor açılmıyor bayağı 1 uğraştım oyunu açtım.Ondada gemi grafikleri 0 gibi görünüyor diroitler gözükmüyor.
    Edit:Son 3 gündür oyunada giremiyorum önceden grafik 0 gibi görünsede oyuna giriyordum.

Ya acil nolursunuz bakın allah rızası için çerez merez temizledim hesap açtım kapadım mozilla yandex chrome hepsinden denedim gine yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2014
  2. Merhaba ,

Flash player güncel mi ? Kontrol edin ve eğer güncel değilse orjinal sitesinden güncel sürümünü indirip kurun. DNS ayarı varsa onu iptal edin ve otomatik DNS numarası aldırın.

Farklı tarayıcıları denemişsiniz
    Çerez ve önbelleği denemişsiniz

Yine de olmazsa support'a durumu anlaşılır olarak mesaj yollayın.

İyi forumlar.

3. Tracker

Tracker User

YA dnsyi otomatik yaptım durum gine aynı.Önce bi oldu sevindim.Diroitler gemi fln 1 harita atladım ki :( saldırıya korumalı bölge gözüktü başka 1 şey gözükmedi
    edit:eek:yun ilk açıldığından itibaren mini harita yok
    Önemli:Flasımı güncelleyemiyorum orijinal sitesinden indirdim komut dosyası dizini hatası fln :(

YA lütfen yardımcı olun o kadar uri çektim şu an çarda duruyor harcayamıyorum :(.Delirecem

modum sorunu çözdüm galiba şu an flas playerime baktım sürümü 12 13 yaparsam belki düzelir ama dediğim gibi indirmiyor sorun oluşuyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2014
  4. Tracker

Tracker User

Modum allah rızası için yardım et burdan indirince komut dizisi hatası veriyor 2 kere evet diyorum 1şey açılmıyor offffff Sinirden öldüm

5. KARANLIK

KARANLIK User

Sakin olun bilgisayarınızdan eski sürümleri kaldırın yenisini kurmaya çalışısın.

6. Tracker

Tracker User

nerden kaldıracam zaten kaldıramazsam yarın format attıracam delirmemden iyidir.

7. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Denetim Masası/ Program kaldır/ekle kısmından adobe flash player'ı silin. Modumuzun vermiş olduğu linkten tekrar indirip kurun.

KeskinBicak bunu beğendi.
  8. Tracker

Tracker User

şuan kaldırdım.Ordan indiriyorum indirdim şunu diyor:''Bu uygulamanın sadece bir örneği çalışabilir'' bu ne ya :/

allah rızası için yardımcı olun çıldırdım küfürü basıyorum evde Anasını satayım sitesinde resimli olarak gösteriyor.Ben daha başlata tıklatınca bu uygulamanın yalnızca bir örneği çalışabilir diyor Ya yalvarırım yardım hiçbir sitedede yok

aha Modum şimdi arka plandan ayarladım uygulama açılıyor ama '' bu sayfadaki komut dizisinde bir hata oluştu'' diyor.Bunu nasıl çözecem ya :( 2 kere evet diyorum kayboluyor gidiyor ne indirdiği var ne bir şey yaptığı HAY offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffff

Kardeşim bir kerede googleden arasana modlar darkorbit ile ilgileniyor sistem sorunları ilgi alanları değilki.

1000 kerdre ardcım Cevp oyk şuan krdıgım 2nci klafvye ldu ekrab klavyesnden yzmaktan bıktım :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Nisan 2014
  9. Merhaba ,

Program Ekle / Kaldır kısmından Flash Player'ı kaldırdıysanız bir de Tarayıcınızı kaldırıp baştan kurun. Tarayıcıyı kaldırınca en baştan Flash Player'ı yeniden kurmanız gerekiyor.

Bu oyunla ilgili değil bilgisayar ile ilgili bir durum. Bilgisayarınızı göremediğimiz ve inceleyemediğimiz için yapabilecek şeyimiz yok. Ancak buradan yönlendirmeye çalışabiliriz.

İyi forumlar.

10. Tracker

Tracker User

Peki benim adobe flashı elle kurmam mümkünmü? Bilgisayarcıdan flaşa atıp el ile kursam

11. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

ewet elle kurabılırsınız

12. ben de bişey sormak istiyorum ben ana sayfada başlaya tıklıyorum sonra yüklenmesi bitince tekrar başlaya tıklıyorum fakat sonra bağlantı kuruluyor.... lütfen bekleyin... yazısı çıkıyor herzamanki gibi ama açılmıyor yapabileceğim birşey var mı?

13. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

net geçmişi çerezleri temizleyin modeme reset atıktan sonra bağlantı hatası çıkmıçaktır

14. denedim ama hala açılmıyor

15. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

flaş pleirinizin en son sürüm olması gerekmektedir yada farklı tarayıcıları denedınızmı

Keyifli forumlar

16. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Araya birde ben gireyim :D kullandığınız tarayıcı hangisi

iyi oyunlar

17. flash player son sürüm ve başka tarayıcıdan de denedim olmadı

Google chrome kullanıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2014
  18. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Başka tarayıcıdan girmeyi denediniz mi ? Denemediyseniz deneyiniz . Yok denemem diyorsanız da Burayı inceleyiniz.

iyi oyunlar

19. kardeşim maxthon tarayıcısını dene büyük ihtimal olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.