Yardım İste

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mehmet3818 tarafından 14 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bağlantı statüsü bağlanmıyor

1. çerezleri temizledm olmuyor

50,0%
  2. çerez demeyin

50,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mehmet3818

mehmet3818 User

Bir sorum olacak
    1 haftadır oyuna giriş yapıyorum ama bağlantı statisü bağlanmıyor buna bi çare bulun yoksa sileceğim çerez falan demeyin onları temizledim ama yine olmuyor flash player i güncelle diyor silip tekrr yukluyorum yine olmuyor çaresini bulun artık lütfen.....

2. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba,

Kullandığınız işletim sistemi ve tarayıcıyı sölermisiniz.

İyi oyunlar

3. mehmet3818

mehmet3818 User

google chorem intel(R) microsoft xp orjinal

4. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba,

Buradaki bilgileri inceleyip yapınız .Başka tarayıcılardada aynı sorunumu yaşıyorsunuz.

İyi oyunlar

5. mehmet3818

mehmet3818 User

nereye yazacam chrome :/ / plugins / bunu

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Adminimiz konu içeriğini atmış siz resimde görülen yere
    chrome : plugins (hepsini bitişik yazın lütfen)yazarak sayfayı açın ve adminimizin verdiği bilgiler ışığında neyi nasıl yapmanız gerektiği konuda belirtilmiştir.

Son düzenlenen: 14 May 2014
  7. Merhaba ,

Ek bilgi olarak eğer bilgisayarınızda ESET antivirüs programı varsa oyuna giriş yapmadan önce geçici olarak devre dışı bırakıp ondan sonra deneyiniz. Ayrıca DNS ayarı aktif ise iptal edin ve otomatik DNS aldırıp deneyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.