yardım kararsızım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kral-87 tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral-87

Kral-87 User

merhaba arkadaşlar diroit düzeni hakkında takıldım size hangisini alıyım elmasmı kalp mi ?

2. Ekipmanını yazarsan daha sağlıklı yorumlar alabılırsın ama bence elmas almalısın ben cok memnunum

3. Ekipman bilgini yaz ki daha iyi yardımcı olabilelim.

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Arkadaşlarımızın dediği gibi lütfen önce ekipman bilgilerini yazarsanız size arkadaşlarımız daha rahat yardımcı olacaklardır.

Keyifli Forumlar.

5. Kral-87

Kral-87 User

29 LF-3 (crediyle fullüyorum)
    15 BO2
    Full hız var 15 tane
    pet var L8 ( sonra kami alıcam basit.)
    diroit falan full iris
    8 arge 42 dosya var
    goli bütün tasarımlar var ( yetenek tasarımlari değil )

böyle

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Kalp uçuş düzeni alabilirsiniz Kalkan değerini % 10 ve darbe puanlarını % 20 artırır. Diğer yandan, lazer hasarını % 5 azaltır.

Elmas uçuş düzeni Kalkanın saniyede maksimum kalkan değerinin % 1‘ini yeniler (Saniyede maksimum 5.000). Ancak, darbe puanları % 30 azalır.

Keyifli Forumlar.

7. Kral-87

Kral-87 User

bende öle düşünmüştüm modum sağolun :D

8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Sizde sağolun ve isterseniz hemen almayın başka arkadaşlarında yorumlarını bekleyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

9. Kral-87

Kral-87 User

bekleyiceğim .

10. KARANLIK

KARANLIK User

Kalp tasarımı olmazsa olmaz tasarım tabikide kalp.

İyi forumlar

11. Kral-87

Kral-87 User

yengeç nasıl bir tasarım ? ne özelliği var

12. Ancasin

Ancasin User

Genelde elmas öneriliyor ama ben kalpten yanayım. Verdiği %20 dp, yani %20 can küçümsenecek bir miktar değil. Aegiste dp 325.000 iken kalbi alınca 390.000 oldu ve çok düşman elinden kaçırmıştır beni bu 65.000 farkla :)

Yengeçte rakipte güve bile olsa kalkanın biraz daha dayanıklı. Diğer dizilişler gibi dp su gibi inmiyor. Test ettim, gördüm :)

13. Kral-87

Kral-87 User

iyiymiş diroit düzeni aldıktan sonra arge yapmalıyım hp biraz az 266 k :D onu 306k yapmalıyım sağol

14. Ancasin

Ancasin User

Yardımcı olabildiysem ne mutlu, kolay gelsin :)

15. Kral-87

Kral-87 User

güve uzaylılara etki ediyormu ?

16. Ancasin

Ancasin User

Ediyor. Ben zetayı güveyle yapıyorum.

17. Cloud

Cloud User

Kalp daha iyi ama yinede sen bilirsin.

18. Tom_Cat

Tom_Cat User

Uçuş düzeninden faydalanabilmen için önce arge yapmalısın.en az 21.sonra apis.sonra uçuş düzeni.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.