yardım kasılma taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WasWhere tarafından 13 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WasWhere

WasWhere User

ben tr3 serverinde oynuyorum çoğu kişi full olunca kasılmakta ayrı zor oluyor ama büyük bir azimle devam etmeyi düşünüyorum :) gemi 5 ırıs 6.yı alıcam bugün inşallah lf3 bo2 sorunum yok lf4 3 tane var yardımlarınızı bekliyorum

2. Merhaba ,

Ne ile ilgili yardım bekliyorsunuz biraz daha anlaşılır ve açık yazarsanız daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

3. WasWhere

WasWhere User

lf4 leri havocları fulleme konusunda yani en hızlı nasıl uridium kasabilirim kapıları nasıl açabilirim

4. Sussİzle

Sussİzle User

Bol bol sabahtan aksama kadar palladıum topla takas et topla en son aksam full GG bas kapılar hızlı bir şekilde açılacaktır böylece lf4 çıkarabilirsin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2014
  5. WasWhere

WasWhere User

hangi kapıyı önerirsiniz ayrıca bazıları saolsun artık palada kesim yapıyorlar herkez full olunca bırakmıyorlar benim gibilerini :)

6. Sussİzle

Sussİzle User

evet bırakmıyorlar lf4 çıkma ihtimali olan kapılar forumda mevcuttur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2014
  7. WasWhere

WasWhere User

epsilondan çıkıyor lf4 biliyorum fakat zeta yapmak mı daha mantıklı hem arge eksiğimi kaparım hemde havoc ayrıca korsan ganimetinden lf4 çıkma şansı olur zeta yı mı yapayım

8. Takip et en sabıkasız zamanlarında paladium topla.Orası sana yaramadığı vakitlerde normal bir şekilde kasıl,kasılmakran elde ettiğin uridiumlarla kesinlikle kapı yapma arge yapıcaksın onlarla.En az 30 arge olana kadar uridiumlarını oraya yönelt.Kapı seçeneği için ise zetadan başlıyacaksın.Ne zamanki havoclar fullendi,kappaya girişeceksin.Dediklerimi fulleyince yine yaz 2 yıl sonra açıcağın konuyu yine cevaplarım.İyi oyunlar

9. WasWhere

WasWhere User

öncelikle teşekkürler tavsiyen için ben şuan kamikaze 3 modülünü almayı düşünüyorum onu alayım mı ve zaten anladığım kadarıyla havocları fullemek en azından 30 40 kapı yapmak gerektiriyor her kapıdanda 50 günlük dosyası geliyor urilerlede desteklerim kamikazeyi aldıktan sonra başka önerin var mı online olma sürem yüksek 2 yıl sürmez :D

10. Merhaba ;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

11. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Kapı açp kapıdan gelen uridiumlar ile irislerinizi fullemenizi tavsiye ederim. Argenizin eksiği ne kadar bilmiyorum ancak argenizinde 24 olması işinize yarar.Eğer 5-3 de olaylar oluyorsa ya kamufle şekilde toplayabilir yada normal haritada yaratık kesebilirsiniz.Kapı olarak zeta yı öneririm verdiği ödüller açısından en yararlı kapı olarak zetayı görüyorum.

Keyifli forumlar

12. WasWhere

WasWhere User

öncelikle saolun ırısları uriyle tamamlayabilecek kadar kasabileceğimi düşünmüyorum şuan 17 argem var kamufile işini deneyeceğim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.