Yardım Kral_Döndü_

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SYFLX tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SYFLX

SYFLX User

Merhaba arkadaşlar ben Kral_Döndü_ o hesabın şifresini unuttuğum için bu hesaptayım 4.500Tl yatıracaktım ama kararımı değiştirdim ve 7.000Tl yatırmaya karar verdim.Şimdi planım şu; 7000TL ye gelen uridium ile lf3 bo2 en güçlü hız adını unuttum 8 iris ve pet almaya (pete gerekli modülleri falan hepsini) eğer uridium yeterse her şeyi uridium ile alıp gemiyi yeterince güçlü yapıp kapı yapmayı(kalan uridium ile,kalmazsa bir miktar uridium daha çekebilirim!!!) kapılardan gelen uridium ilede anahtar,elit cephane,zeus,apis bu tür şeyleri almayı düşünüyorum,bunların hepsini yapmaya,çekeceğim uridium yetermi ? Yapacağım şey mantıklı mı ?

2. HICS

HICS User

uriyi x3 çeker ve %25 paketi çekersen. urinin belli miktarına anahtar alırsın anahtaraları lf4 gününde açarsan zaten lf3,bo2 ,tasarım,apis olur.apis olunca anahtarları zeus gününde açarsanda zeus olur.irislere üri harçama kredi ile al kalan üriyede kappa ve zeta yaparsın.

3. 38 milyon uridium çekeceğim diyorsun. 7bin liraya bu kadar ediyor.
    İlk önce temel lazım olacak şeyleri al
    Bunlar Lf3, B02, iris ve hız apisle zeusu unutma.
    Argeyi direk 50 yap.
    Peti ihtiyacına/kullanım alanına göre donat ama 8 levelden önce hic bir şey alma.
    Droit duzenleride hepsini al geri kalan tum uridium ile kapı yap
    Benim sana tavsiyem ilk kappadan basla herc fullenene kadar kappadan ayrılma hrrc fullendikten sonra zetaya geç.
    Teknoloji fabrika üretim yerlerinide aç.
    Dükkana rsb ubr filan geldiğinde almaayı unutma.
    Ve son 10 m uri bırak item geliştirmek icin.
    Başkada bir şey aklıma gelmiyor..

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

38 milyon uri guzel uri :rolleyes: kutu al ac ozel gunlerde zaten hersey zamanla cikar kutularda ;) indirimleri bekle alirken herseyi .hakkat cekcenmi bu uriyi sen boyle soranlar hep kayboluyor sonra bosuna yaziyoz gibi oluyoda:)

5. Merhaba,

Yardım vb. konu başlıkları kullanmak yasaktır, bunun yerine konunuz hakkında açıklayıcı ve belirli bir başlık yazmalısınız aksi takdirde konunuz yönetici insifayitiyle konu sahibine sorulmaksızın kapatılabilir.Konuyu açıklayıcı bir başlık yazdığınız zaman konu içine girmeden ne hakkında bahsettiğinizi anlamak mümkün olacaktır ve karışıklıklar önlenecektir.

Konu kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.