Yardım Lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve boneclever tarafından 28 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. boneclever

boneclever User

Arkadaşlar herkese merhaba ben darkorbiti bi 3-4 ay oynamıştım 1 sene oncesinde şimdi
    Global 6 da yeni bir gemi açtım ve orda oynayan varsa su an kasan beraber kasabiliriz
    yada halihazırda kasmış olup bana yardım etmek isteyen varsa her turlu yardıma hazırım :)
    Vru seçtim
    Şu an buraya yazıp başlıyorum kasmaya mesaj atan olursa oyundaki nickiyle beraber yazarsa sevinirim ts falan kullanmıştım onceki oynadığımda oyunu çok sevdim ama yanlız sarmıyor o yuzden mesaj atarsanız sevinirim herkese iyi eğlenceler

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle oyuna tekrar hoşgeldiniz. :)

Sormak istediğiniz sorular olursa buradan yöneltebilirsiniz veya forumdaki açılan konulara göz atabilirsiniz.

Keyifli forumlar dilerim.

3. boneclever

boneclever User

evet arkadaşlar buraya yazdığımdan beri oynuyorum eğer gelmek isteyen olursa yazsın yeter elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
    şu anki halim

5 iris
    20 tane lf3
    hız ve kalkanlar daha baya eksik
    şu yeni çıkan birleştirme işindende pet yaptım 5. seviye yaptım onuda 8 yapablirsem kamikazede alıcam
    ama artık sıkmaya başladı tek kasmak yeni başlamayı düşünen olursa beklerim
    birde sorum olacak günlük dosyalarında bu ay indirim olacakmı acaba nerden öğreneblirim?

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Günlük dosyası ve diğer indirimleri bilmiyoruz süpriz olarak geliyor ayrıca size bu ay indirim gelir yada gelmez diyemiyoruz çünkü bizde bilmiyoruz.

Ayrıca hız jeneratörleri diğerlerine göre ihaleden biraz daha ucuza alabilirsin onları fullemek daha basit.

İyi forumlar.

5. boneclever

boneclever User

merhaba global 6 daki hesabımı diğer serverlara taşıyabilirmiyim yada global 6 da aldığım premium gibi özellikleri taşısam oda olur bir arkadaş bile bulamadım yanlız oynamayı sevmiyorum
    1)satın aldığımız premium paketlerini yada direkt hesabı farklı bir servera taşımak mumkunmu acaba
    2)birde irislerim tmm hız ve kalkanlarda 1-2 eksik kaldı lf3 lerde tmm şimdi ne yapmalıyım acaba?
    3)elimde 300k uridium var %30 indirimle pet mödüllerini aldığımda hala elimde bi şeyler kalacak bu urudiumla ne yapmamı onerirsiniz.

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hesabı farklı bir servere aktarımı yoktur.

Satın aldığınız paketlerinde farklı bir hesaba aktarımı yoktur.

Kapı yapmaya başlayabilirsiniz. Zeta kapısını yapmanızı öneririm. Hem verdiği yeşil ganimet anahtarları ile Lf4, tasarım bulabilirsiniz hemde günlük dosyalarıyla arge yapabilirsiniz.

Kapılarınızı kutu veya paladyum toplayarak açabilirsiniz. Hızlı uridium kasabiliyorsanız kapıya uridiumda basabilirsiniz.

Geliştirme yapabilirsiniz. Öncelikle irislerinizi geliştirin sonra varsa lf4 lerinizi veya lf4 lerinizi tamamlayana kadar yavaş yavaş kalkanlarınızın geliştirmesine başlayabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.