Yardım Lazım...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErzincanLee tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Merhaba Yine Ben :D

Bundan Sonra Napıcağımı Bilmiyorum . irislerim Patladı :(

15 Lf3
    6 Bo2
    15 Gn3 Elit Hız
    7 Flax
    Pet Var 8 Lvl Ödüller : Hammadde T. 2 , Tamir Modülü 1 , Oto Yağma 1 ,Ticaret Modülü 1 .
    Gemi:Goliath,Sparhead
    Arge:
    Gemi Gövdesi 1/2
    Kalkan Enerjisi 3/5
    Depocu 1/5
    Isı Ayarcısı 4/5

Ne Yapıyım ?

2. ya furkan benimkilerde patladı :D havoç flaxta bence bo2 10 yap uriyle creid iris

3. Hep O Meso klanı Yüzünden :D Azcık Gelişiyim :D GÖstercem Onlara :D Bundan Sonra Eski Haritalarda Kasılcam :D

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

İç savaşınız var ise en iyi yer zaten eski haritalardır ben genelde hep eski haritalarda kasılırım çekerim leoyu dur durak bilmeden seri seri ufak tefek ne varsa keserim malum iç savaş var ise yenilerde kasılmak çok zor yada 4-5 haritasında en solda çıkan yaratıkları keserim birde orası var.

ErzincanLee ve *Soulfly* bunu beğendi.
  5. 4-5 Haritası Bende Çok Kasıor Ya . O yüzden 4-5 Görevler Olmadıkca Gitmiyorum :) O yüzden x-3 x-4 Haritalarında kasılıcam :)

6. modum tr3 de iseniz yardım edeyim :)

Nefes bunu beğendi.
  7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bir kaç zamanda kadar bendede çok kasmalr vardı bir üyemiz ne zaman maxton kullandınız mı dedi ögün den beri kullanıyorum eski tarayıcılarıma göre çok daha fazla kolaylık sağlıyor bana bence denemediyseniz deneyin.

ErzincanLee bunu beğendi.
  8. İndiriyorum Modum :) İnşallah Faydasını Görürüm :)

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bne bir çok kişiye indirttim daha hiç olumsuz bir şey demediler indirdikten sonra sol tarafta açılan kısmı ve üstteki ve hatta sağ altta çıkan kısımları kapatmak için sağ üstteki ayarlar kısmından görünüm yazan yere mausu getirin ve işaretli ne varsa kaldırın.

ErzincanLee bunu beğendi.
  10. Saolun Modum . İyi Bir Tarayıcı :)

Nefes bunu beğendi.
  11. Geç leoya gemiyi 16 Bo-2 25 Lf-3 e kadar falan çıkma eskiden . İlk 2 iris uriyle diğerleri krediyle :)

12. Modum peki oyunda sağ tıklayamıyom maxthonla onu nası yapcaz

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sanırım sağ tıklayıp ayarlar bölümünü açmak istiyorsunuz ona gerek yok o ayar otomatik bende basıp ayarlayamadım hiç gerekte yok.

14. Modum ayarlar yapıp 3. deki dosyayı açıp onu en sağa getirirseniz oyun gözle görülür bir şekilde daha iyi oynanıyor ayrıca kaliteyi düşük yapmakta aynı şekilde o yüzden

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.