Yardım lazım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyHashirama tarafından 1 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar

Level:9
    Lf3:4
    B02:2
    İris:Malesef
    Flax:4
    Pet:Var.2Level
    Credits:2.5m
    Uridium:4k civarı
    Gemi:Leonov(Hangarda Vega ve Goli var)
    Hız:1tane 7900 heralde gerisi 6900

daha ne yazmam gerek aklıma gelmedi birde 10olmama 100k tp falan kaldı.

İskandinavya 2 serverinde oynuyorum baya ucuz iris ler 10-15m lf3 de 10-15 ama gece 1 m aldığımı hatırlıyorum.Günlük dosyası 10k-3m arası gemiler beleş b02 de 10-15m arası birşey ama bunların fiyatları gece çok düşebiliyor.

Bunlara göre ne yapmalıyım.

Not:pette Kamikaze var.

2. Cloud

Cloud User

Vipte varsa kamikaze ile kasıl.

İris al lf3 al kalkan al hangisi denk gelirse ucuz gödüğünü al :)

3. kamikaze 2dk süre var geldiğinde kullanıyorumda şuan hammadde toplayıcısı falan alimmi pete 12 lvl olunca palla ya falan giderim chatte yazdıklarına göre kimse sıkmıyomuş

4. Cloud

Cloud User

Palaya gidersin gitmesinede ilk önce kapıyı yapacak sağlam gemiyi yap.

Gemi sağlam olmadımı istediğin kadar kapı aç yapamazsın

Geminin eksiiklerini karşıla sonra palada istediğin kadar takılırsın.

Uridium ile arge al kredi ile lf3 , kalkan ve iris al :)

5. ozaman ben 4k uri yi argeye yatırıyorum

6. P.E.T'in en az 8 Level olana kadar hiç bir modül alma. P.E.T için çok erken almışsın, P.E.T 8 level olunca eğer devamlı para çekip V.İ.P alacaksan kamikaze 3 almalısın.

7. Petide kasmak çok zor sabahtan beri kasıyorum hala 2level

8. P.E.T'in normalde kapalı olsun tam görevleri bitirmeye yakın aç P.E.T'i güzel kasılır, ayrıca kapıda da güzel kasılır.

9. Ben normaldede peti kapatıyorum yaratık keserken açıp tekrar kapatıyorum böyle yapmıyimmi yani zaten 12 olim bütün gün pallada takılırım.Ama Cloud un dediği gibi kapı yapmam için geminin iyi olması lazım ve uridiumu argeye yatırıyorum ? bizim sw biraz ucuz yukarda yazmıştım

10. arge için erken bütün gün pala toplayabilmek içinde erken yaratıklara ölebilirsin sana tavsiyem önce ırıslarını fulle ondan sonra pladan çıkma

bu arada zaten gg yaparsan argede oluyor birde zeta yapacaksın full dahada güzel olur argeye uri verme bence şimdilik biriktir madem ucuz server herşeyi krediyle al alabildiklerinden sonra yeni konu açarsın 2 3 haftaya fullemezsin ama ne kadar oynuyon bilmiyorum :)

11. belli bi amacım olsa sürekli oynucam da böyle sırf kasılmayla falan sıkılıyorum.LF3 Leri 31 leyince mi alim irisleri yoksa 15 liyincemi (Vega kullanabilirim)

12. Cloud

Cloud User

Leonovu bırakma bırakcaksanda goliath ol.

15 yap irislere basla irisleri alırken diğerlerinide yavaş yavaş al.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.