yardım lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zeta 30 parça kaç basarsam açılır?
    1 havoc var epsilon yaptım bi kaç gün önce
    8 havoc yapacağım
    1500 enerji kasıp sürekli zetayı açmayı düşünüyorum.
    havoc çıkarma taktiği verirmisiniz
    bana mevcut olan havocunu çıkar x1le yap çıkar dediler.
    bide 4-5 havoc olunca gamma açacağım şu anda 71 parça o kaç enerjide açılır?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Mevut zetanız tahmişnimce 1250-1500 parça arasıdna açılabilir. Kişilerin taktikler uğurlu yoları vardır ancak bunlarda herzaman yanıt vermez :) taktiklikten çıkar :) Mesela şöyle söyleyeyim, 4 zeta üst üste havoc alamayınca aha dedim benim zeta 40ı bulur :) sonrakilerde 3zetada üst üste havoc yakaladım :) Tamamiyle şans işidir. Kendi şansınızı kendiniz üretebilirsiniz.

11adet gamma kalmış, gamma açamak için diğer 2 kapıyada parça vereceğinde 11 parçayı şanslıysanız 800-900 belkide bin adet enerjide açacağınızı umut ediyorum.

Keyifli Forumlar

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

1000 gg ile şansınızı deneyin zeta için açılır diye umuyorum.Çarpanlar vs denk gelirse.

Ayrıca bu tür durumların sadece şans işi olduğunu tekrarlamak isterim.

Gamanız ise 750-1000 gg arası son parçaları zorlayacaktır çünkü.

İyi forumlar

4. sağolun modum şu anda 63 parça oldu 1500 civarı kasıp iki kapıyıda açmayı düşünüyorum.
    140.000 uridium var sizce neye vermeliyim hesapladım 24 arge için üstüne 20-30k civarı bi uridium kasmam gerekiyormuş.
    21 argede kalıp iriste geliştirebilirim karışık şu anda hepsini en az 4 yapabilirim sizce?

5. zetanın bi taktigi yok sana baglı birşey. herkes 1. zetada havoc alıyor. ben 1/1 oldu sonra 2. zeta boş 3.zeta boş. 4. zeta havoc. 5. zeta boş. 6. zeta havoc verdi. şimdi 6zetada 3 havoc gidiyorum. inş bozulmaz şansım :D palaya giriyom 2 zeta açacak gg biriktiriyorum. 3800gg kadar o civarlarda. zetaya basıyorum 2 zeta da açıldıgı zaman ard arda 2 sini bir yapıp çıkıyorum 1i vermesse digeri veriyor. kendi şansını kendin yap. ya da 3 zeta açacak gg biriktir. 2 sini aç bitir 3. yü de hemen aç bitir öyle dene

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Taktikten çok şans işidir bu ben kimbilir kaç kere Zehra yaptım hala 2 havocum var :D

7. birseyy olmaz yaa bende ban yedim iledegikce ögrennirsibn

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şimdi ikiside önemli bence argenizi 24 yapıp 24 düzeni ile baştan dizebilirsiniz.Argeniz bir garanti olsun geliştirmelerde olur elbet.

İyi forumlar

9. öylede valla palada iç savaş var elit yok adamları ilk gün 4 vs 1de ikisini alıp patlıyodum ikinci gün bi tek elimde 90k x2 kaldı :D
    adamlar zaten kafayı bana takmış ben şimdi leo alıp eski haritada kasılıyım diyorum irisleri geliştirince 100-150 kutu açar giderim diyorum o sırada sperheadı 5-2den çıkarıp onunlada kutu toplasam zeta biraz hızlı açılır heralde 67 parça şu anda

10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur. Muhabbet için lütfen buraya geçiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.