Yardım Lütfen Bakın Hesap

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♪мσятαℓяєѕιѕтαη¢є♪ tarafından 16 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Merhabalar

Bu Konudaki Sorum

1-> Hesabımızın Mail Adresini Nerden Bakabiliriz , Nasıl Değiştiririz Ve Değiştirilir mi ?

2->Ya Darkorbitte chat bölümü , yıldız sistemi , pet , görevler , kullanıcı ..vs gibi şeyler var bunları nasıl görünmez yapıyorduk ?? yani anlatmak istedigim o mavilikleri nasıl kayboluyordu eğer biliyorsanız lütfen söyleyin..

Teşekkür Ediyorum..

2. 1- Zaten ayarlara girdiğinizde kayıtlı olan e-mail adresini görürsünüz değiştirmek isterseniz solda E mail den msn değiştire girip yeni mail atresinizi yazarsın . eski Mail den onayladıktan sonra yeni mailene mail gider onu da onaylayıp değiştirirsin.
    2- Onuda oyuna başla dedikten sonra ayarlara girip ekran ayarlarından yapabilirsin

Yukarı sağda soru işaretinin solundaki şeye tıkla ordan msn yi değiştirebilirsin kayıtlı olduğu maili de görürsün

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 May 2014
  3. Arkadaşım Çok Teşekkür Ederim Ancak 2. Sorunun Cevabını detaylı bir şekilde veya görsel boyutta anlatablrmsn ?

4. Oyuna başla deyip gir ordaki ayarlardan oyun arka planını göster çubuğunu işaretleme. resim atmayı bilmiyorum :)

5. KARANLIK

KARANLIK User

1-Supporta girdiğinizde orada bir mail yazar o sizin kayıtlı olduğunuz maildir.Oradan mailinizi görebilirsiniz.Mail adresi değiştirilebilir darkorbit anasayfanızdaki sağ üst köşede bulunan hesap merkezinden mail seçeneğini seçiniz.Oradan gerekli yerleri doldurarak değiştirebilirsiniz.

2-Oyundaki ayarlardan arayüz bölümüne girin.Orada ekran arka planını göster işaretini kaldırın.İyi forumlar.

6. modum resim nasıl atılıyor ?

7. KARANLIK

KARANLIK User

8. Çok Teşekkür Ederim Modum Ve Arkadaşım Konu Kinitlenebilir..

9. Merhaba ,

FM arkadaşımız adına teşekkürler.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.