Destek Yardım Lütfen, Nasıl Gelişir ve Nasıl İlerlerim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve OptimusPrime.. tarafından 21 Kasım 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar Merhaba.
    Oyunu Yıllar Yıllar Önce Oynamış Biri Olarak Yeniden Başlamak İstedim, Lakin Çok Fazla Değişiklik Olmuş Bu Konuda Bir Danışmak İstedim Sizlere.
    Şuan İçin İtemlerim;

LAZER - KALKAN - DROİD - ARGE
    20 Pro Lazer, 20 Kararsız LF4, 40 LF3, 40 Bo2,
    8 İris (Güve, Kalp, Burgu Mevcut). 26 Arge(Kalın Sıkma + Ayarcı 5/5), İrisler 6. Geliştirme Seviyesinde.

GEMİ
    Cyborg, Sentinel, Solace, Pusat, Aegis(Elite+Veteran), Citadel(Elite+Veteran), Spearhead(Elite+Veteran)

NOT
    Elimdeki İtemler Bu Şekilde, Hiçbirinde Seviye Basılmış Değil, 1m Kadar uri ve 600m Kadar Kredi Mevcut.
    Elimde Havoc, Hercules, Spartan Yok. Hiçbir Gemi'de Modül Yok.

SORULAR
    1-) Şu Aşamadan İtibaren Neye Yönelmek Gerek?

2-) En Hızlı Şekilde Gelişmek İçin Önce Neye Yönelmek Doğru Olur?

3-) Zeta Yap Deniliyor, Bu Hafta 10-15 Zeta Dönmeyi Deniycem Havoclar Fullenir Diye Düşünüyorum. Havoc'lardan Sonra Neye Yonelmeliyim? Hercules mi? Pro Lazer mi? Modül mü?

4-) Gemi Modüllerini Nasıl Elde Edebilirim?

5-) Plus Gemilerinden Hangisi En İyisi?

6-) Bu Etkinlikler İçin Gemim Sizce Yeterli mi? Black Light vb Etkinlikler İçin Modül Hiç Yok Çıkartmak İstiyorum. Hangi Etkinliklerde Güzel Modül Toplanır?

7-) İlk Neye Öncelik Vermeli ve Urudiumlari Nereye Harcamalıyım Genel Bir Bilgi Verebilir misiniz...?

:cool: Yüvsit Nedir?, Nasıl Elde Edilir?, Ne İşe Yatar? Goli Plus'un Yüvsit Geliştirme Özelliği'nin Faydası Nedir?

Şimdiden Destek Olan Arkadaşlara Teşekkürlerimi İletir İyi Forumlar ve İyi Oyunlar Dilerim.

2. aradığın her şeyin yanıtı forumda var..