Yardım Lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^yeniçeri^ tarafından 26 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba benim bi goliathım var full lf 3 full elit hız 6 bo2m eksik petim var 7 seviye modül olarak ticaret-tamir-oto hammade-kami 1 seviye oto yağma 2 seviye arge olarak ta 14 arge kalın sıkmaya diziyorum şuan argelerimi çoğaltmaya çalışıyorum en azından hedefim 24 bu doğrumu doğruysa en kısa sürede nasıl argemi çoğaltabilirim yada başka neleri öncelikle geliştirmem gerekir yazarsanız sevinirim :)

2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Önceliği argeye vermenizi öneririm. Bence doğru yoldasınız. :)

İyi forumlar.

3. pytan

pytan User

Peti 8 yapıp kamikaze 3 almanızı tavsiye ederim, kapılarda çok yardımı olucak. Kapı olarak da zeta kapısını . NPC ler dahil 48k uridium 50 dosya 25 ganimet anahtarı , sansiniza bağlı olarak havuç veriyor . hem arge yaparsınız hem de ganimet kutusu acarsiniz, hemde havoc lari tamamlarsabiz %10 vuruş bonusu veriyor

4. pet 8 olmak üzere kamiyide 3üncü seviyeye kadar alabilirim ama zeta kapısını yapabilirmiyim bilmiyorum şuan alfa açık çok zorlamasada zaman harcatıyor

5. pytan

pytan User

Zeta alfaya yakın bir kapı. Kamikaze 3 ile rahat bir şekilde yapabilirsin. Hammadde toplayıcı 3. Seviye ve 3. Seviye radarlarla paladium toplaman kapı yapmana yardımcı olacaktır.
    İyi forumlar

6. Merhabalar,

Zeta kapısı sizin için çok uygun görünüyor.Böylece günlük dosyası elde etme şansı bulabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.