Yardım lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İstanBULLS[C*] tarafından 8 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar merhaba benim bi sorum olacaktı.Ben darkorbite kayıt olurken iskandinavya 2 serverinden kayıt olmuştum gemimde o serverde ama şimdi aynı hesaptan tr4 serverinde oynamak istiyorm.Darkorbitin bazı zamanlarda hediyeleri oluyo geçen 3 d güncelenmesinde email ile yollananlar gibi, bu tür hediye yada ona benzer bişeyler olduğu zaman benim hangi serverdeki gemime gider tr4 e gitmesini istiyorm.

Kusura bakmayın biraz uzun oldu.Teşekkürler...

2. veliemre38

veliemre38 User

Bildiğim server arası öyle bi değişim olmuyo gene modu bekle.

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Gelen hediyeler hangi serverde oynadığınıza göre değil geminizin kayıtlı olduğu mail adresine gelir ,dolayısıyle mailinize gelmiş olması gerekir.

iyi Forumlar.

4. Yani tr4 de alabiliyorum değil mi ?? Yeni char açmama gerek yok?

5. SİSTEM

SİSTEM User

Genelde bu zaman kadar verilen hediyeler uzun süre oynamadığınız hesaplara ait maillere gelmektedir benim bu zamana kadar bu şekilde oldu aksini yazacak varsa bilemem fakat ben devamlı online olduğum hiç bir hesapta hediye alamadım bunuda göz ardı etmeyiniz.

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Tek hesabınız varsa herhangi bir serverde o hesap üzerinden oynuyorsanız hediyeleri alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

7. Peki teşekkürler

8. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederiz,Konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.