YARDIM LÜTFEN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RİZE_SEVDASI_2 tarafından 4 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar selamün aleyküm ben us2 (abd batı) serverinde oynuyordum oyunda adım RİZE_SEVDASI İDİ TEK_YOL_İSLAM diye değiştirmiştim . Chatten bişey yazdım ve ismimden dolayı chatte ban yedim aradan 2 dk geçmedi oyun kendiliğinden profilden çıkış yaptı tekrardan girmeye çalıştıgımda login error 99 hatası veriyor yani benim hesabım mı kapatıldı anlamadım lütfen bi yardım edin google çeviri sayesinde supporta durumu anlattım biz döneceğiz dediler dönmediler. Nolur bi yardım edin o char çok emek harcamıştım süreli ban mı yedim yoksa tamamen hesap mı kapatıldı. isimden dolayı hesap kapatılır mı bi akıl verin lütfen yaa

NOT: sırf size sormak için burada turk sv sine yeni char açtım lütfen yardım edin

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sanırım Son zamanlarda artan İŞİD Olaylarından dolayı , yazdığınız isim maalesef farklı bir yönde algılanmış.

Oynadığınız sunucunun da yabancı olduğunu göz önüne alırsak , Daha farklı bir kullanıcı adı seçmeniz daha mantıklı olurdu.

Bizim forumdan yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Dilerseniz , Türkiye Sunucularından , Support sayfasına ulaşarak , Türk Ekibine durumu detaylı bir şekilde açıklayan bir mail gönderin.

Oynadığınız Sunucuyu , İD Numaranızı , Gemi Adınızı v.s. belirtin.

Sadece Support durumunuzu çözebilir

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

•*Sehzade*• bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.